دورهمی خانم ها
تجربیات رانندگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: پیشرفت شغلی و درسی بانوان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: تجربیات رانندگی (/showthread.php?tid=280)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: تجربیات رانندگی - freebird - ۱۴۰۱/۳/۷

سلام بچه ها
ترگل جان میخواستم بگم آفرین به همتت و اینکه واقعا چیزی که تو آموزشگاه یاد میدن با عمل خیلی فرق میکنه به حرف همسرت گوش بدی زودتر نتیجه میبینی
و کل پیاما رو خوندم.روش ماهور جان برای سربالایی تند و زمانی که اصلا نخوای ماشین عقب بره مثلا تو پارک باشی و ترافیک باشه و پشتت ماشین باشه جواب نمیده
روش صنوبر بهتره ولی زیادم تمرین نکن روزی یکی دوبار به ماشین فشار میاد
و اینکه برای منی که 15 ساله رانندگی میکنم سخت ترین کار همیشه همین بوده اینو بتونی ازش بربیای دیگه ماهر میشی ایشالا
راستش هنوزم میترسم تو سربالایی تند نیم کلاژ.یعنی اینو بدون واقعا سخته.البته چند وقته اتومات خریدیم دیگه این مشکلو ندارم

RE: تجربیات رانندگی - Targol - ۱۴۰۱/۳/۷

ممنونم فری‌برد از توصیه و تشویقت.
وای بچه‌ها برای کاری اومدم ظفر. چقد اینجا جای پارک پیدا نمیشهههههه. یه نیمچه قفل کردم کوچه‌ها رو تا بالاخره با فرمون دادن یه عابر پارک کردم Big Grin
دعا کنید هر چه زودتر به سطحی برسم که دیگه روانیتون نکنم Smile)

RE: تجربیات رانندگی - (کژال) - ۱۴۰۱/۳/۷

ترگل اونجا هرکی بخواد پارک کنه نیمچه قفل میکنه.
راستی من هم از روش صنوبر استفاده میکنم تو جاهای شیب دار. کلا رمپ پارکینگ های مراکز خرید به نظرم غیر از ترمز دستی روش دیگه جواب نمیده  Big Grin

RE: تجربیات رانندگی - Targol - ۱۴۰۱/۳/۱۱

اینجام که کلا به اسم خودم سند خورده
خوب امروز هم دو فقره خاموشی داشتیم و یه فقره پارک تمیز.

RE: تجربیات رانندگی - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۳/۱۱

سلام آفرین ترگل ادامه بده
منم یه سوال در مورد پارک کردن داشتم.بچه‌ها شما چه جوری میچسبونین به جدول؟ من هرکار میکنم باز پیاده میشم میبینم کلی فاصله دارم در صورتی که موقع پارک کردن واقعا از توی آینه هیچ فاصله‌ای نمیبنم و فکر می‌کنم چسبوندم.اینو چیکارش باید بکنم؟

فدات
آینه رو خم میکنی؟ ببین احتمالا تو مثل اوایل من تصوری که از توی آینه داری با واقعیت فرق داره. چند بار هی آروم نزدیکتر کن پیاده شو ببین فاصله ات چقده، بعد میفهمی اجسام از اونچه در اینه میبینی دورترن Big Grin یعنی واقعا باید بچسبونی تا نزدیک دربیاد.

RE: تجربیات رانندگی - sims s - ۱۴۰۱/۳/۱۱

ترگل میبینم که داری حرفه ای میشی آفرین با همین فرمون ادامه بده

مرسیی سیما جون
هر یه جمله‌ای که برای تشویق من میگید برام موثره Smile)
اعتراف دنیا رو خوندم یادم اومد بپرسم. این هزینه پارک حاشیه‌ای با تاخیر میره تو سایت تهران من؟ بعد چقدر تعرفه‌اش زیاده؟ من تو محل کارم تو خیابون اصلی میذارم، ساعتی ۲ تومنه! ایا ممکنه ننویسن به حسابم Smile
حتی روزهای مجازم هم هنوز وارد نشده. از اول خرداد دارم مرتب میام تو منطقه کنترل آلودگی.

RE: تجربیات رانندگی - freebird - ۱۴۰۱/۳/۱۱

ترگل جان دقت کنی تاریخ به روز رسانی رو نوشته تو تهران من
من الان نگاه میکنم آخرین تاریخ به روز رسانی نوشته 31 اردیبهشت.احتمالا برای همه همینه
وای نگو خدا نکنه انقدر باشه من چند روز پیش جا پارک نبود مجبور شدم بزارم از این پارک حاشیه ایا
هنوز به اون تاریخ به روزرسانی نشده ببینم چقدره
حساب کن روزاتو بیشتر از از 20 روز نشه اول فروردین تا آخر خرداد
تا 31 اردیبهشت رو که زده تو حساب بقیه روزا رو داشته باش

RE: تجربیات رانندگی - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۳/۱۱

نه آینه رو خم نمیکنم یعنی یادمه بچه ها اینجا گفتن ولی من فکر میکردم آینه ماشینمون دستی باید خم بشه تنبلیم میومد. الان که گفتی یادم افتاد برقیه پس امتحان میکنم ممنوونم Smile