![]() |
بهترین ورژن خودت باش - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: زنانگی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=84) +--- موضوع: بهترین ورژن خودت باش (/showthread.php?tid=56) |
RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - شیطون خانم - ۱۴۰۲/۴/۱۲ عاطفه منم با پائولا موافقم. اگر واقعا آنقدر به آموزش و معلمی علاقه داری از پله های پایین تر شروع کن. برو به صورت حق التدریسی جایی مشغول شو. حتی شاید چند سال اول مجبور بشی به عنوان کمک معلم بری یا از پیش دبستانی شروع کنی. رفتن از پله اول به پله دهم یا خیلییییی سخته یا غیر قابل دسترس. اکثر آدمای معمولی که الان نوقعیت شغلی خوبی دارن ی روزی از پایین ترین پوزیشن شروع کردن. خیلی ها از کارآموزی و با حقوق پایین شروع میکنن ولی بعد چند سال با تلاش به موقعیت دلخواه میرسن. RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۴/۱۲ بچه ها من نمیتونم برم حق التدریسی گفتم ک وقت و شرایطش رو ندارم ازمون اگر خوب بخونم قبولم ولی خب وقتش رو ندارم خصوصا اینبار ولی خب دارم سعی میکنم بخودم دیگه سخت نگیرم هرچی شد شد البته نظر امروزه صبح با سردرد بیدار شدم و دیدم چقدر موهام سفید شده چقدر بخودم آرامش بدهکارم زیبایی بدهکارم تناسب اندام زیبایی مو و پوست حتی لباس اینارو باید جدی بگیرم ولی بچه ها یکی دیگه از مشکلاتم اینه ک قبلا هرجا میرفتم منو میدیدن نمیدونم منظورمو چطور برسونم دیدین ی وقتایی میری مغازه فروشگاه یا هرجا و بقیه شما رو میبینن جدیتون میگیرن حرفاتونو میشنون؟الان اینطور نیست نمیدونم چرا هم تو خونه این مشکل رو دارم هم بیرون تو خونه تقصیر خودمه باید از اول برای خودم حد و مرز تعیین میکردم ک متاسفانه نکردم هرکی هر شوخی باهام کرد سعی کردم بخندم دلش نشکنه سرسفره دستم نمیرفت ی بخش خوب غذا رو بردارم از وقتی بچه اومده دیگه حتی خجالت میکشم ی رژ بزنم صبحا یا حتی لباس خوب بپوشم نمیدونم چرا !!!! خجالت میکشم بچمو ی ساعت بزارم تنها بالا این حس مادر کافی بودن داره خستم میکنه RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۴/۱۲ عاطفه جان مگه حق تدریسی با استخدامی زمانی که از ادم میگیره فرق میکنه؟ RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - نسیم64 - ۱۴۰۲/۴/۱۲ افرین مهتا عاطفه چه فرقیه بین حق التدریس و استخدام؟! هر دوش ساعت کار و روزهای مشخص و یکسانی دارن به نظرم داری بهانه میاری الان ما هم اینجا نیروی قراردادی (مثل حق التدریس تو اموزش و پرورش) و هم نیروی استخدام داریم .هییییییییییچ فرقی تو ساعت ورود و خروج حجم کار حتی دریافتی و سایز مزایا نیست.فقط اون اسمش قراردادیه ما استخدام رسمی به نظرم تو داری کم کاریهاتو پشت نقاب" اگه استخدام بودن" قایم میکنی ببخش عاطفه جون اینجوری گفتم اما قبول کن همینه RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۴/۱۲ بابا بخدا پشتِ استخدام شدن هیچ خوشبختی ای قایم نشده ... RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۴/۱۲ درسته حرفاتون بچه ها اول روحیه خودم ک داغون شده رو باید درستش کنم راهش رو نمیدونم چجوری ولی باید درستش کنم در مورد استخدام هم هم رسمی رو بیشتر دوس دارم راستش هم اینکه میگم تو خونه نشستم خب میخونم واسه آزمون هم اینکه رسمی باشم میتونم بچمو بزارم پیش مامانم اینجوری میگن حالا بزار بچت بزرگ بشه بعد فرار ک نکرده از طرفی اصلا نمیدونم برای قراردادی کجاها باید برم ! RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - نسیمه جااان - ۱۴۰۲/۴/۱۲ عاطفه خیلی ساده س .میری مدارس غیرانتفاعی رزومه میدی،فرم درخواست کار پر میکنی. اونا اگه نیرو بخوان باهات تماس میگیرن. به همین سادگی خیلی وقت گیر هم نیس.دخترخاله ی خودم معلم نقاشی ۳ تا مدرسه س . ولی تایم آزاد زیادی داره جوری که دو تا شغل پاره وقت دیگه م داره . RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - atefehjjjjjjj - ۱۴۰۲/۴/۱۲ مرسی نسیمه جون بچه ها خیلی حرف زدم نه؟ ببخشید بچه ها برای بالا رفتن اعتماد بنفس شما جای من بودین چیکار میکردین؟ نمیخوام افسردگی بهم غلبه کنه RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - freebird - ۱۴۰۲/۴/۱۲ اگر واقعا دوست داری این کارو راهش اینه که قدم توش بزاری تا روحیت بهتر بشه من از این تعجب میکنم که شما که نمیتونی یه ساعت از مادرشوهرت خواهش کنی دخترتو نگه داره پس چطوری انقدر وابسته ای که نمیخوای از این خونه بری؟ یا مادرشوهر خیلی کمکته که میتونی بچه رو بهش بسپری یا اینکه فقط خودت کاراتو انجام میدی که اینجوری استقلال عالیههه چه نیازی به حضورشون هست؟ من باشم همین فردا کاری که نسیمه گفت رو میرم انجام میدم از مادرشوهرم هم خواهش میکنم دخترمو نگه داره تو دو سه ساعت چند تا مدرسه میتونی بری RE: چطور ملکه ی زندگیمون باشیم؟ - mehrasa20001 - ۱۴۰۲/۴/۱۲ عاطفه جون منم با بچه ها موافقم خصوصا حامی ببین از صحبتهات برداشتم اینه که حس میکنی ملکه شدنت پشت استخدامت در اموزش پرورش قایم شده ولی به خدا اینطوری نیست با این روحیه و خلقیات نه تو کار موفق میشی نه زندگی شخصی نمیدونم دانش اموزان نسل جدید رو دیدی یا نه اگاه تر و باهوش تر و سرزبون دار تر از قبل شدن کافیه اولین گاف و سوتی رو بدی تو کلاس پدرت رو درمیارن آتو میگیرن ازت و حرف شنوی نخواهند داشت اشکت رو درمیارن تاجاییکه میتونی رابطه ات با ادمهای دور و بر رو اصلاح کن رندانه رفتار کن نگو اون که شوهرمه خستس وقت یا پول نداره واسه من نگو اون که برادر شوهرمه منظوری نداشته یا اون که مادرشوهرمه عیب نداره هرچی گفت مهارت زندگی و تقویت عزت نفس میگه انقد سکوت نکن و عقب نشین که ندید گرفته بشی که احترامت رو نگه ندارن که از سکوتت ناجوانمردانه برای ضربه زدن بهت استفاده کنن هی میای اینجا میگی تو دلم اینو گفتم اونو گفتم دیگه لطفا تو دلت نگو عاطفه جون بلند بگو و به چشم بیا و ادم ها رو چندقدم به عقب هدایت کن وقتی میبینی پا از گلیم فراتر گذاشتن وارد گود شو اینا تو رو ملکه میکنه ایناس که حریم و خط قرمزهای تو رو به بقیه گوشزد میکنه بعدش هم برو اموزش پرورش استخدام شو نوش جونت معلمی با عزت نفس و سربلندی و مهارت های زندگانی |