دورهمی خانم ها
چالش خرید طلا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: زنانگی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=84)
+--- موضوع: چالش خرید طلا (/showthread.php?tid=407)

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۸

رخشید چی شد یهو شیدا رو به اسم اصلیش صدا کردی ؟ Big Grin

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - رخشید - ۱۴۰۱/۱۱/۸

من از دست شما دوتا آسایش ندارم Big Grin

گوشی ابله خودش تغییر میده منم دقت نمیکنم ارسال میزنم Big Grin

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - شیدا - ۱۴۰۱/۱۱/۸

صنوبر، سکه شانس تقلبی بودنش اتفاقا خیلی بیشتره.
من رفته بودم پاساژ کوروش، میگفت همکارمون (مغازه بغلیش)
سنش بالاست، ۴۰سال اینطورا سابقه داره و طلای تقلبی رو توی یه نگاه تشخیص میده
با این حال ۱۲ تا سکه تقلبی بهش انداخته بودن :||||
رخشید جون ممنون
ولی میدونی منظورم اون طلایی هست که اصله، ولی داخلش سیم و خرده شیشه میذارن تا جرمش بالا بره

پری جون ، النگویی که من کادو گرفته بودم نازک بود، از این النگو آینه ای ها بود :|||||||||
اون خانمه که تو دستبندش سیم بود ، دستبندش بچه گونه بود.
خود این آقایی که من ازش سرویس خریدم ،میگفت از اینجا (کوروش مال) یا مثلا قائم و ...خرید کنی معمولا مشکلی پیش نمیاد.
اما خب مسئله اینجاست این جاها طلاها اکثرا اجرت بالا و گرون هستن Big Grin

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - nona - ۱۴۰۱/۱۱/۸

صنوبر خودمم شاخ دراوردم سکه طلای تقلبی انداخت بهم. سال ۹۶-۹۷ بود برای عروسی فامیل همسرم از پاساژ بوستان خریدم یه هفته بعد عروسی خالش با شرمندگی زنگ زد گفت به همسرم تازه گفت نمیخواستم بگما ولی گفتم شاید تعداد بیشتری خریده باشید
منو میگی اصلا آتیش گرفتم سرکار بودم همسرم گفت سریع رفتم بانک پرینت حسابمو گرفتم با مهر بانک که ساعت کارت کشیدنم معلوم باشه بعد رفتم صرافی طرف خود اصلی نبود منم یادم نبود از می گرفتم براش پیام گذاشتم گفتم بگید تماس بگیره قصد پیگیری دارم برگشتم محل کار انتظار عذرخواهی داشتم طرف زنگ زد طلبکار که سکمو عوض کردی اینو که گفت دیگه گفتم بیچارت میکنم گفتم ببین بینوا این یدونه سکه که چیزی نیست شده به اندازه ده تا سکه خرج کنم اینقدر میبرم میارمت آبروت بره صبحش رفتم پونک ادرس دادسرای اونجا رو گرفتم همون بالاهای پونک بود رفتم تا ظهر معطل شدم دادیار ( فکر کنم) خانم بود رفتم بهش گفتم گفت واقعیتش دستت جایی بند نیست اما برات دستور بازبینی دوربین میزنم یا اینکه گفت برو واحد پولی ارزی ما سمت فاطمی اونجا بزنن ( دقیق یادم نیست چی گفت) گفت از ترس ابروش کوتاه میاد بهش زنگ زدم الان پونک بودم دارم میرم فاطمی Smile بعد قطع کردم دیگه کلی زنگ زد جوابشو ندادم زنگ زده بود همسرم ( روز اول دعوا که کردیم همسرم هی میگفت ولش کن من میگفتم نه به من که گفت عوضش کردی همسرم بهش برخورد با موبایلش زنگ زد بار اخرت باشه توهین میکنی شمارشو گویا همونجا سیو کرده بود) که آقا خانومت داره چکار میکنه من اصلا بی ادبی نکردم گفتم شاید اشتباه ما رو‌گرفته!!!! بعد از ظهر تشریف بیارید حلش کنیم خلاصه بعد از ظهر رفتم طبق ساعت پرینت بانک دوربین رو چک کرد قشنگ مشخص بود یکیشون که همونجا بود اومد سکه رو از پشت پایین بهم بده یهو برگردوند سر جاش از کشوی کنار سکه دراورد داد بهم خلاصه عذرخواهی کرد هرچند بخوره تو سرش عذرخواهیش سکه صحیح داد
منم دیگه پیگیری نکردم البته گویا میکردمم دستم جایی بند نبود چون اونقدر وصوح فیلم نداشت که بتونم ثابت کنم این همون سکه هست صرفا بحث ابروش بود ترسید

صنوبر من بالای پانزده ساله ازش خرید میکنم اما خب یه طلافروشیه دیگه نه نمیتونم بگم خیالت کامل جمع مگه صرافی معتبر نبود اما خب فکر کنم گاها سر خود اینام کلاه میره ولی خب من بهش اعتماد میکنم
اگه خواستی ادرسشو بدم

آخ آخ من میخواستم برم بوستان طلا بخرممممم!!!

بخر شیدا من هنوزم طلاهامو از بوستان هم میگیرم Smile
ازون صرافیه خریدم میکنم Smile چون میدونم عمرا جرات کنه به من تقلبی بندازه

من یک بار با صرافی ثمین اندرزگو این مشکل پیدا کردم البته برلی من به شکایت نرسید با حب و بغض مجبور به تعویض شدن Big Grin

کلا حقتونو نذارید کسی پایمال کنه Sleepy

رخشید دهنت سرویس داشتم مینوستم از بس بخاطر حضورت استرس داشتم غلط نگم جلوی همه چی یه فکر کنم گذاشتم
مثلا دادیار
شعبه مالی ارزی
Smile

کاملا موافقم همسرم اون موقع هی میگفت بابا واش کن اتفاقه دیگه پیش اومد دیگه تموم شد چیه پا شدی رفتی دادسرا و … میگفتم تو بگو هزار تومن یارو منو هالو گیر اورده ازونورم تهمت کلاهبرداری زده که سکه منو عوض کردی
بعد همسرمم با تاسف سرشو تکون میداد اما وقتی به نتیجه رسیدم باورش نمیشد Smile

نونا از من نترس Big Grin
ازاین دوتا خانم صورتی جدید بترس پشت سر پست های من در حال مچ گیری هستن Big Grin

نه خوشم اومد وکیل درونت بیداره Sleepy Smile