![]() |
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانه و خانه داری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=52) +--- انجمن: کارهای مرتبط با مدیریت منزل (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم (/showthread.php?tid=106) |
RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ منم نمیدازم تو ماشین، با اینکه ۹ کیلویی هست راستش حیفم میاد آسیب ببینه ،میدم خشکشویی یا اگه هوا خوب باشه خودمم حال داشته باشم خودم میشورم تو حیاط مامانم اینا RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ نسیم جان حیف وسیله هات میاد حیف دست و پات نمیاد؟ مگه ما وسایل نمیگیریم که اسایش مونو فراهم کنه؟ نهایت استفاده از وسایل چندسال هستش؟۱۰ سال؟۱۵ سال؟ اون وقت شما توانایی الانتو۱۵ سال دیگه ام داری؟ تازه با اون سختیه کاری که شما داری بنظرم وقتشه تغییر روال بدی وسایل برای استفاده هستن برای ارامش بیشتر RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Saghar685 - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ منم پتوها رو میدم خشکشویی راستش من پرسیدم از جایی گفتن بهم پرزهای پتو به لباسشویی آسیب میزنه و هم اینکه در مورد لباسشویی نه کیلویی باید نه کیلو لباس در حالت خیس رو در نظر بگیرید . پتوی من وقتی خیس میشه از نه کیلو خیلی سنگین تر میشه و جای خشک کردنشو ندارم منم هرچند ماه یکبار میدم خشکشویی تمیز و وکیوم شده تحویل میگیرم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - youtab - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ مرسی بچه ها سلین جان خودتم که ترکوندی دختر منم ۷کیلویی ال جی دارم میندازم تک نفره رو البته خیلی کم چون ازشون استفاده ای تقریبا نمیکنم RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Celin - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ فکر کنم دوباره وسواسی شدم جدیدا اصلا دلم نمیخواد نه لباس نه پتو و...ببرم خشکشویی پتو رو وزن کنم ببینم چقدره RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ (۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۱۲:۱۱ عصر)Celin نوشته است: فاطمه جان چند روز بود بخاطر دندون درآوردن پسرم اصلا هیچ کار نکرده بودم خونه افتضاح کثیف بود مجبور بودم نه عزیزم به نظر من اصلا این کارو نکن... یادم نیست کجا خوندم ولی حتما آسیب میزنه... پتوی خیس خیلی بیشتر از 8 کیلوئه... شاید 20-30 کیلو بشه!!!!!! یه بار تشت رو آب کن پتو رو بذار توش، اصلا نمیشه بلندش کرد!!!!!!!! ممکنه یه دفعه کلا ماشینت خراب شه... حیفه... 10-15 تومن پول ماشینه توی این دوره زمونه... آخرشم مثل مال خودت قطعا پیدا نمی کنی و باید ایرانی بخری... بده برات بشورن تمیز و مرتب تحویلت بدن... پرزای پتوت هم سالم و قشنگ می مونه و از بین نمیره... RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ من تا الان فقط گردگیری کردم میزها و آینهها رو و لباسهامون رو انداختم ماشین، دستمال و دستگیرههایی که از دیروز رو رخت آویز بودن رو تا کردم و چیدم تو کشو. چند تا سبد ارگانایزر هم از دیجی سفارش دادم ![]() نصف یه فیلم چرت و پرت هم دیدم. خسته نباشم واقعا خدا بخواد کشو قاشق چنگالها رو مرتب میکنم. ما فقط پتوی حولهای و نازک استفاده میکنیم. اون مدلهای نرمینه هنوز تو کارتنهای جهیزیه ام هستن. این نرمولکها سبکن، میندازم ماشین. RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ سلام بچه ها خدا قوت به همگی ترگل چرا کاراتو کوچیک میبینی؟ با دوتا نوزاد به نظرم شاهکارمیکنی شاهکار! جدی میگم (حداقل نظر من اینه) منم فقط این پتو کوچیکای سبک به قول ترگل ازین نرمولکیا ![]() RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ صدف جونم اره حق با تو گفتم اگه حوصله کنم میشورم اونم مثلا شاید در سال ۱بار پیش بیاد واسه تنوع خوبه حال و هوام عوض میشه،واسه پهن کردن هم ک سنگین میشه همسرم یا برادرم بلند میکنن میندازن رو بند ،خشکشویی دادم چندباری روتختی و پتو رو RE: بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم - ستیلیته - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ ما هم با این که همه چیز رو خیلی خیلی راحت میگیریم و هیچ وابستگیای به وسایلمون نداریم، اما پتوی گلبافتطور توی ماشین لباسشویی ۹ کیلویی نمیندازیم. از این نرم کوچیکها که بهش میگن سفری فقط گاهی میندازم ولی اونا پرز ندارن و بیشتر جنسشون مخمله. من حتی یه سری ظرفا رو اول ازدواج هی از شوهرم میپرسیدم به نظرت بذارم تو ماشین ظرفشویی خراب نمیشه؟ میگفت بذار، اگر خرابشدنی باشه بهتر که زودتر خراب شه! و کلی ظرفهای خوشگلی که خریده بودیم رو در این راه فدا کردیم! ولی پتو تو ماشین لباسشویی جیزه. فقط خشکشویی. |