![]() |
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623) |
RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Arezoo1984 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!! ![]() RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ بچه ها یه نکته در مورد تغذیه که خودم تجربه کردم بگم دیشب شام قرمه سبزی داشتیم پسرم تا اومد سر میز گفت من لوبیاشو نمیخورم گوشتش رو نمیخورم و اب خورشت هم نمیخوام! من خونسرد گفتم شما خیلی قرمه سبزی دوست داری و واقعا هم دوست داره ها ولی اولش غذا رو میبینه کلا بد شروع میکنه! گفت من برنج خالی میخوام من: فکر کنم الان میل نداری میخوای بعدا بخوری بعد باباش شروع کرد تعریف کردن یه ماجرا که براش جالبه تو این فاصله اولین قاشق رو گذاشتم دهنش بعد دومی و سومی و ... وسطش بهش ماست دادم یهو گفت بابا یه دقیقه صبر کن... بعد گفت مامان میدونستی وقتی ماست میدی عالی تر هم میشه و دهنش رو کامل باز کرد واسه لقمه بعدی و تا ته غذاشو خورد و بازم درخواست غذای بیشتر کرد خواستم اینو بگم که تو سن بالای دوسال یه مقدار لجبازی یه مقدار استقلال یه مقدار ناز و ادا طبیعیه پسر من تا شروع نکرده ممکنه لب و دهن کج کنه واسه غذا ولی شروع که میکنه تا کامل سیر نشه واقعا پا نمیشه اولش باید صبور بود و خوب شروع کرد واقعا حوصله به خرج دادن و خلاقیت برای غذا دادن به بچه ها خیلی مهمه برای همتون ارزوی صبر و حوصله دارم مامانای مهربون برای اینکه اسپم نباشه پیامم صبحانه نون و کره و مربای هویج خونگی و نون و پنیر کم چرب ناهار برنج و کباب تابه ای میانوعده شیر و یه دونه گز پسته ای یه دونه موز شام قرمه سبزی و ماست بعد شام یک چهارم بستنی قیفی بادوم زمینی یه کم نخود چی و کشمش در حد پنج شش تا دونه از هرکدوم RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ (۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۰۹ صبح)Arezoo1984 نوشته است: ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!! تو بچه ت خوش غذا و دهن داره مارو كه ميبيني همگي دهن سرويسيم RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ لیانه ![]() دیروز صبحانه نخورد ![]() ناهار آب گوشت قلقلی و ماست میان وعده سیب و موز شام برنج و مرغ و هویج تنقلات: مویز و توتخشک و پسته لیانه خدا خیرت بده منم ازت تنقلات دادن یاد گرفتم ![]() RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ اخ لیانه گفتی خواهررررررررر RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ صبحانه: حریره بادام میان وعده: انار- بیسکویت مادر و شیر پاستوریزه ناهار: بلدرچین و پلو زعفرونی عصرانه: کیک خونگی و شیر کاکائو خونگی- خرما- گردو- پسته- بادام شام: سوپ بستنی ام بینش با باباش میخوره جدیدا عاشق بستنی شده RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ صبحانه املت پیازچه و پنیر و گوجه میان وعده پرتقال و سیب و خرمالو ناهار جوجه کباب و کته و لوبیا سبز و قارچ و گوجه میان وعده آش بلغور و خرما گردو شام ک*ت*ل*ت و گوجه و خیار شور و ریحون و دوغ RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ صبحانه حلواشکری و کره و مربا میان وعده میکس نصف موز، نصف سیب، یه حلقه اناناس، نصف یه پرتقال و آب نصف دیگه پرتقال ناهار قرمه سبزی و ماست عصرونه آجیل، میوه خشک، اا لیانه یادم انداخت نصف شیرعسل دنت هم دوتاشون با هم خوردن و یه ذره گوشت چرخکرده تفت داده شده شام سوپ ماهیچه و عدس RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ صبحانه نخورد ناهار یک قاشق عدس پلو با گوشت عصرانه میکس گلابی ، سیب قرمز ،ماست ، چیا ، خرما که خیلی بدمزه بود ولی خورد ![]() شام سوپ( بلدرچین و کدو حلوایی و ماش و کینوا و گندم ) RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ صبحانه اسکرمبل، تخم مرغ ابپز، یه برش سنگک و پنیر ( نصف اون برش سنگک فقط) وافل و یه تکه خیار و گوجه هم فقط بخش خیار گوجه خورده شد. میان وعده: پنکیک موز (اصلا) ناهار: سینه مرغ زعفرانی و کته و سبزیجات (یک تکه سیب زمینی و سه تا برش فلفلدلمه خورده شد) عصرانه: یه پیاله کوچیک ماست پسته ( خورده شد)بانصف خیار شام: ک*ت*ل*ت در حال پخت ( خدا بخیر کنه) |