دورهمی خانم ها
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: والد و کودک (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- انجمن: والدگری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) (/showthread.php?tid=623)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Arezoo1984 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!!   Dodgy

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - mehrasa20001 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

بچه ها یه نکته در مورد تغذیه که خودم تجربه کردم بگم
دیشب شام قرمه سبزی داشتیم
پسرم تا اومد سر میز گفت من لوبیاشو نمیخورم گوشتش رو نمیخورم و اب خورشت هم نمیخوام!
من خونسرد گفتم شما خیلی قرمه سبزی دوست داری و واقعا هم دوست داره ها ولی اولش غذا رو میبینه کلا بد شروع میکنه!
گفت من برنج خالی میخوام
من: فکر کنم الان میل نداری میخوای بعدا بخوری
بعد باباش شروع کرد تعریف کردن یه ماجرا که براش جالبه
تو این فاصله اولین قاشق رو گذاشتم دهنش
بعد دومی و سومی و ...
وسطش بهش ماست دادم یهو گفت بابا یه دقیقه صبر کن...
بعد گفت مامان میدونستی وقتی ماست میدی عالی تر هم میشه و دهنش رو کامل باز کرد واسه لقمه بعدی و تا ته غذاشو خورد و بازم درخواست غذای بیشتر کرد
خواستم اینو بگم که تو سن بالای دوسال یه مقدار لجبازی یه مقدار استقلال یه مقدار ناز و ادا طبیعیه
پسر من تا شروع نکرده ممکنه لب و دهن کج کنه واسه غذا ولی شروع که میکنه تا کامل سیر نشه واقعا پا نمیشه
اولش باید صبور بود و خوب شروع کرد واقعا حوصله به خرج دادن و خلاقیت برای غذا دادن به بچه ها خیلی مهمه
برای همتون ارزوی صبر و حوصله دارم مامانای مهربون

برای اینکه اسپم نباشه پیامم
صبحانه نون و کره و مربای هویج خونگی و نون و پنیر کم چرب
ناهار برنج و کباب تابه ای
میانوعده شیر و یه دونه گز پسته ای
یه دونه موز
شام قرمه سبزی و ماست
بعد شام یک چهارم بستنی قیفی بادوم زمینی
یه کم نخود چی و کشمش در حد پنج شش تا دونه از هرکدوم

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

(۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۱:۰۹ صبح)Arezoo1984 نوشته است: ميگم انگار فقط منم كه اكثر مواقع شام و نهار تكراري ميدم به بچه م!!   Dodgy

تو بچه ت خوش غذا و دهن داره
مارو كه ميبيني همگي دهن سرويسيم

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - شیطون خانم - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

لیانه  Big Grin 

دیروز 
صبحانه نخورد  Blush
ناهار آب گوشت قلقلی و ماست
میان وعده سیب و موز
شام برنج و مرغ و هویج 

تنقلات: مویز و توتخشک و پسته 

لیانه خدا خیرت بده منم ازت تنقلات دادن یاد گرفتم  Blush

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - youtab - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

اخ لیانه گفتی خواهررررررررر

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - خانم فسقلی - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

صبحانه: حریره بادام
میان وعده: انار- بیسکویت مادر و شیر پاستوریزه
ناهار: بلدرچین و پلو زعفرونی
عصرانه: کیک خونگی و شیر کاکائو خونگی- خرما- گردو- پسته- بادام
شام: سوپ

بستنی ام بینش با باباش میخوره جدیدا عاشق بستنی شده

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

صبحانه املت پیازچه و پنیر و گوجه
میان وعده پرتقال و سیب و خرمالو
ناهار جوجه کباب و کته و لوبیا سبز و قارچ و گوجه
میان وعده آش بلغور و خرما گردو
شام ک*ت*ل*ت و گوجه و خیار شور و ریحون و دوغ

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

صبحانه حلواشکری و کره و مربا
میان وعده میکس نصف موز، نصف سیب، یه حلقه اناناس، نصف یه پرتقال و آب نصف دیگه پرتقال
ناهار قرمه سبزی و ماست
عصرونه آجیل، میوه خشک، اا لیانه یادم انداخت نصف شیرعسل دنت هم دوتاشون با هم خوردن و یه ذره گوشت چرخکرده تفت داده شده
شام سوپ ماهیچه و عدس

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

صبحانه نخورد
ناهار یک قاشق عدس پلو با گوشت
عصرانه میکس گلابی ، سیب قرمز ،ماست ، چیا ، خرما که خیلی بدمزه بود ولی خورد Smile
شام سوپ( بلدرچین و کدو حلوایی و ماش و کینوا و گندم )

RE: امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب) - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

صبحانه اسکرمبل، تخم مرغ ابپز، یه برش سنگک و پنیر ( نصف اون برش سنگک فقط) وافل و یه تکه خیار و گوجه هم فقط بخش خیار گوجه خورده شد.
میان وعده: پنکیک موز (اصلا)
ناهار: سینه مرغ زعفرانی و کته و سبزیجات (یک تکه سیب زمینی و سه تا برش فلفلدلمه خورده شد)
عصرانه: یه پیاله کوچیک ماست پسته ( خورده شد)بانصف خیار
شام: ک*ت*ل*ت در حال پخت ( خدا بخیر کنه)