![]() |
نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: هنری (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=83) +--- موضوع: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات (/showthread.php?tid=376) |
RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Maryam8842 - ۱۴۰۱/۳/۱۱ رز جون بنظر منم پیراهن برای عروسی مناسبه شومیز و دامن برای جشنای کوچیک مثل تولد و سالگرد اینا خوبه اتفاقا منم میخواستم لباس یوتاب رو بگم RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Rose - ۱۴۰۱/۳/۱۱ (۱۴۰۱/۳/۱۱، ۰۸:۰۹ عصر)Targol نوشته است: رزجون با توجه به اینکه میگی با پوشش کامل هم با این لباسها معذبی میخوام بدونم اگه بخواهی پیراهن بپوشی چه مدلی میخری که راحت باشی؟ میخوام سبکت رو بدونم شاید بتونیم بهتر کمکت کنیم. نه اینکه معذبم، تا حالا نپوشیدم نمی دونم راحت می تونم باهاش بشینم جلوی ملت (با توجه به اینکه من بطور معمول جلوی مردا اصولا مانتو شلوار (نهایت دامن بلند) با شال می پوشم و میندازم روی سینه که پوشش بده، چون احساس می کنم نکنه توی چشم باشه... نمی دونم توش راحتم یا نه، چربیا می خواد جلوی ملت بزنه بیرون ![]() لباس معمولی مجلسی هم توی زنونه خیلی چیزا پوشیدم، از LBD تا لباس های دنباله دار... بسته به نسبتی که داشتیم... کلا زنونه و مردونه برام متفاوته RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Maryam8842 - ۱۴۰۱/۳/۱۱ اگه با پوشیدن جوراب هم مشکل نداری پیراهن قد میدی با جوراب و کفش پاشنه بلند بنظر من قشنگه RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Rose - ۱۴۰۱/۳/۱۱ والا یوتاب لباسش مناسب که هست، اما برای خواهرهمسرش بود، مال من عروسی پسرعمه ی همسره ![]() ![]() ![]() بعد وقتی روی لباسی مثل یوتاب شال حتی از اون مدلای فانتزی بپوشی، فرق خاصی با همین دامنای بلند با شومیز و اینا نمی مونه به نظرم می مونه؟ حالا اگه واقعا خیلی سبکه برای عروسی که هیچی میرم دنبال لباس مجلسی RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - نسیمه جااان - ۱۴۰۱/۳/۱۱ عه واقعا اینقد گرونه؟؟ من اطلاعی از قیمت نداشتم واقعا !! من اصولا میدوزم لباس هامو ،با ۵۰۰الی ۶۰۰ جمع شده البته این قیمت واسه پارساله ،الان دیگه نیس RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - ستیلیته - ۱۴۰۱/۳/۱۱ رز جان من البته خیلی در مورد لباس مجلسی صائب نظر نیستم، ولی از لباسی که گذاشتی خوشم اومد. اگر ساده باشن هر دو و روش یه روسری ساتن طرحدار قشنگ ببندی خیلی به نظرم قشنگ میشه به عنوان لباس مجلسی محجبه. RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Rose - ۱۴۰۱/۳/۱۲ آره نسیمه... رفتم کف بازار یعنی، گذشته از اینکه چیزی به سلیقه م پیدا نکردم، سایزمم نبودن خیلیا (رنگ و سایزها اصلا کامل نبود... چیزی که به سایز میشد، رنگ مشکی یا خیلی بدرنگ بود، اگه رنگش خوب بود به سایز نبود...)، بعد لباس مجلسی ساده ساده که حتی مثلا دور دامنش دوخته نبود و تور رو فقط بریده بودن، ۱۲۰۰ کمتر نبود... با آستین تور و بدون آستر و اینها... یکم طرح و مدل که اضافه میشد یا یه دوختی خورده بود واقعا زیر ۱.۵ نبود... پارچه های مجلسی که دیگه ۲ به بالا بود... منم واقعیت در توانم نیست برای یه عروسی دور اینقدر هزینه کنم... خیلی شوکه شدم از قیمتا... مرسی ستی جان، آره راست میگیا، به روسری طرحدار به جای شومیز طرح دار فکر نکرده بودم، برم ست ببینم.. چون خودمم شومیز و دامن ساده رو خیلی بیشتر می پسندم ![]() RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - ندایا - ۱۴۰۱/۳/۱۲ رز جان منم از مدل لباسی که فرستادی خوشم اومد چون مساله حجاب و ...هست ساده و قشنگه واینکه فک کنم اهل رقص اینا هم نباشی تو جمع مختلط ،پس زیاد تو دید نیستی وسط مجلس - خوبه که بعدا میشه از هر کدوم بارها استفاده کرد - میشه شالتو از این مدلای توربانی ببندین که شکیل تر باشه RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Rose - ۱۴۰۱/۳/۱۲ مرسی ندایا جان حالا اینکه توربانی که گردنم و اینا پیدا باشه باز سختمه واقعیت... ولی از این شالای فانتزی که دو تا دسته داره و میشه مدلای مختلف بست دارم، اگه ستم بخوره که همون رو می پوشم اگه نخوره میرم ببینم چی پیدا می کنم... یادمه توی پاساژ مهستان چندتا مغازه ی بزرگ بودن که انواع مدلای شال های فانتزی طور داشتن... شاید حتی یه دونه از این جواهر دوزیا هم باشه خوب باشه... بخصوص اگه مثلا لباسم یه جزء کوچیکی توش جواهردوزی یا چیز مشابه براق طور داشته باشه... خوب شد این گزینه هم به ذهنم رسید رقص هم کلا بلد نیستم والا RE: نظرات درباره ست لباس ها و پیشنهادات - Hamii99 - ۱۴۰۱/۳/۱۲ رز عزیز به این سبک ها هم میتونی فکر کنی، این پیج رو ببین، روی عکس نوشته شده، به نظرم لباس های پوشیده قشنگی داره قیمت هم زیر ۷۰۰ ![]() ![]() |