![]() |
تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- انجمن: پیشرفت شغلی و درسی بانوان (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) (/showthread.php?tid=254) |
RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Almam - ۱۴۰۰/۹/۳۰ من پارسال خرداد وارد شدم و تقریبا سر به سر! RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Maryam8842 - ۱۴۰۰/۱۰/۳ بنسای جان فرابورس بنظرت روندش نزولیه؟ من همچنان دارمش تا چند نگهش دارم؟ چهارشنبه بورس خریدار خیلی بهتری داشت تا فرابورس RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۳ وای چقد دلم میخواد بفهمم چی میگین ![]() RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Almam - ۱۴۰۰/۱۰/۳ من چهارشنبه قثابت گرفتم بچه ها ترگل خودمونم نمیدونیم چی میگیم ![]() RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۳ آلما عاشقتم ![]() RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Almam - ۱۴۰۰/۱۰/۳ ترگل ![]() ترگل جان بورس یه فضای خرید و فروشه، که شرکت های مختلف توش نماد دارن و میشه برگه سهامشون رو بخری و بفروشی تو یه فضای آنلاین حالا تو یه برگه سهام رو که میخری ، باید از لحاظ نمودار اون سهم و از لحاظ بنیاد اون شرکت بالا پایینش کنی، که نکنن تو پاچه ت ![]() حالا این نمودار هارو برا اینکه متوجه شی و بتونی تحلیل کنی باید دوره بگذرونی که بتونی سهام ها رو تو کف قیمت بخری تو سقف بفروشی ![]() چه خوب توضیح دادم =))))) بن سای منم فراکاب ندارم، ولی دلم میخواد یکی داشته باشم انقدر کهکانالا روشون مانور میدن :|||| RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۳ آلما خدا خفهات نکنه، در این حد رو که بلدم ![]() RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Sadaf_khanom - ۱۴۰۰/۱۰/۳ اقا من همه پستارو خوندم هیچی متوجه نشدم طبیعیه؟ ی دختری هست تو اینستا تریدره (درست نوشتم)؟ شاید همه بشناسنش حتی بعد من هرچی پستاشو خوندم بیشتر گیج شدم بعد میگه بیاید تو دوره هام شرکت کنید و این چیزا همه ام مثل اینکه پیشرفت کردن البته الان که نوسانات بالاس و خیلیام ضرر کردن ولی ایشون میگن که اینطور نیست یک دوستمونم که بنده خدا هرچی طلا داشت و فروخت و از دست داد همه چیو حالا چند تا سوال من یک کوچولو پس انداز دارم (۲) تومن توقعم ندارم این پول یه شبه بشه ده تومن الان چی خوبه ی مختصر توضیح بدید ممنون میشم شیبا چیه؟ RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - شیدا - ۱۴۰۰/۱۰/۴ سلام دوستان.کِی باید خرید و کِی باید فروخت؟سوالم خیلی کلی بود؟تحلیل نمودار رو یه توضیح کلی میدید؟ممنونم.و اینکه چه رمزارزهایی بیشتر براتون سودآوری داشته؟و کدومها بیشتر زیان و ضرر به همراه داشته؟ RE: تبادل نظر درباره انواع بازارهای مالی(بورس،فارکس،کریپتو و ...) - Maryam8842 - ۱۴۰۰/۱۰/۴ صدف جان با این پول میتونی عرضه اولیه بخری(وقتی شرکتی جذب بورس میشه اولین سهماش در غالب عرضه اولیه با تعداد مساوی به متقاضی ها تعلق میگیره) برای خودت و پدر و مادرت کد بورسی بگیر و عرضه اولیه ها رو شرکت کن. اصلا ریسک نداره و معمولا حداقل 50درصد سود رو میدن و بعد به نوسان می افتن البته چند ماهه عرضه اولیه نیومده ولی ظاهرا بازار داره جون میگیره و احتمالا دوباره شروع بشن سهم های فعلی بازار هم خوبه که بخری قیمت اکثر سهما الان خیییلی خاک بر سر شدن مفففففت |