دورهمی خانم ها
تبادل نظر درباره ی خرید طلا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: الان چی ترنده؟ (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: تبادل نظر درباره ی خرید طلا (/showthread.php?tid=307)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

چه فکر خوبی رز ،اون بحث قلک رو دوس داشتم
اخه رز من کلا طلا رو واسه مهمونی و بیرون رفتنی میندازم،تو خونه و محل کار فقط حلقه م

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - Rose - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۴:۵۲ عصر)نسیمه جااان نوشته است: چه فکر خوبی رز ،اون بحث قلک رو دوس داشتم
اخه رز من کلا طلا رو واسه مهمونی و بیرون رفتنی میندازم،تو خونه و محل کار فقط حلقه م

گفتم از اون خانمای با سلیقه ایاااااااااااااااااا Cool من از روزی که این دستبنده رو خریدم از دستم درنیاوردم تا این عکس گرفتنهSmile
اگه اینطوری استفاده می کنی که عالیه    Angel Angel مبارک باشه پیشاپیش

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

ندایا جان یه سوال،من حس کردم سرم کلاه رفت اخه
یه آویز ۱گرم و ۴۳۰ سوت با احتساب مالیات و اجرت چقد حساب کنن خوبه؟
اینم بگم خیلی کار شده هم نیس ک اجرت بالایی داشته باشه
یه حدود قیمت میتونی بهم بدی ؟
ببخشید واقعا

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - Targol - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

ندایا‌جان طلا الان گرمی ۱۲۳۳۰۰۰ هست. ۹٪ میشه حدودا ۱۱۱ تومن. چرا میگی گرمی ۵۰-۶۰ تومن کم میشه؟!

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - ندایا - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

نه عزیزم با کمال میل برات حساب میکنم

نسیمه جان من با اجرت 15 درصد و با نرخ طلا خام 1.240.000 تومن حساب کردم شد 2.217.500 تومن ( حالا باید ببینی اجرت کار و نرخ طلا دقیقا چقد بوده)

ترگل جان شما داری از نرخ طلا خام 9 درصد حساب میکنی ( ولی باید از سود و اجرت کار حساب کنی ) و اینکه من گفتم نسبت به قبل اعمال مالیات حدودا 50 تا 60 تومن قیمت طلا کمتر شده ( حالا کمی بالا و پایین )

منم به شدت اهل قلکم - ی قلک میگیرم هر سال نزدیک تولدم بازش میکنم - ودر طول این یک سال هرچی پول نقد دستم میاد از هزار تومن تا ....... میریزم داخلش و چیزی که میخام میگیرم - سری اخر 5و خوردی شد - خیلی راضیم از اینکار و چند سال انجام میدم

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - Targol - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

ندایا منظورم اینه که اینو قبلا حساب میکردن و الان نباید حساب کنن. یعنی گرمی ۱۱۰ تومن کمتر میشه. چرا گفتین ۵۰-۶۰؟

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - **ماهور** - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

بچه ها لطفا یه جایی تو تهران معرفی کنین واسه خرید طلای کم اجرت، که هم منصف باشه هم طلاهاش شیک و امروزی باشه. من یه مقدار پول داره به دستم میرسه که میخواستم بدمش به همسرم ولی قبول نمیکنه و میگه برو باهاش جای اون طلاهایی که مجبور شدیم بفروشیم طلا بخر. طلای نوی اجرت بالا هم واقعا زورم میاد بخرم. دنبال یه جای منصف هستم که طلاهاش کم اجرت ولی شیک باشن.

بعد به نظرتون قبل عید طلا خریدن عقلانیه؟ از یه طرف آدم میگه بعد عید همه چی گرون میشه از یه طرف دیگه میگه داره برجام میشه از یه طرف دیگه ادم میگه اگر برجام شد ولی ارزون نشد چی؟ تازززه اگه برجام بشه، شایدم کلا نشه. واقعا نمیدونم کی این کارو بکنم.

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - Rose - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۶:۵۲ عصر)**ماهور** نوشته است: بچه ها لطفا یه جایی تو تهران معرفی کنین واسه خرید طلای کم اجرت، که هم منصف باشه هم طلاهاش شیک و امروزی باشه.  من یه مقدار پول داره به دستم میرسه که میخواستم بدمش به همسرم ولی قبول نمیکنه و میگه برو باهاش جای اون طلاهایی که مجبور شدیم بفروشیم طلا بخر. طلای نوی اجرت بالا هم واقعا زورم میاد بخرم. دنبال یه جای منصف هستم که طلاهاش کم اجرت ولی شیک باشن.

بعد به نظرتون قبل عید طلا خریدن عقلانیه؟ از یه طرف آدم میگه بعد عید همه چی گرون میشه از یه طرف دیگه میگه داره برجام میشه از یه طرف دیگه ادم میگه اگر برجام شد ولی ارزون نشد چی؟ تازززه اگه برجام بشه، شایدم کلا نشه. واقعا نمیدونم کی این کارو بکنم.

ماهور دیدی پول طلات هم اومد  Smile

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - nona - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

ندایا ایول چه کار جذابی داری یکی از شغلای مورد علاقمه منم مثل رز عاشق طلام البته نه استفاده صرفا پس انداز تا به وقتش خرج چیز دیگه کنم

RE: تبادل نظر درباره ی خرید طلا - **ماهور** - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

اره رز جان. خیلی خیلی اتفاقی و یهویی شد. Big Grin