دورهمی خانم ها
چالش خرید طلا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: زنانگی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=84)
+--- موضوع: چالش خرید طلا (/showthread.php?tid=407)

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

هیییی Sad
به خدا این تاپیک‌های رز نعمته. قدر بدونین
حالا ببینم فردا اگه جواد و غدیر باز بودن میتونم جای عطر اون یکی تاپیک رو به روز کنم یا نه Tongue

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - فلامینگو - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

بچه ها طلاهاتون مبارکتون باشه ... منم قبلا گفتم هیچوقت اهل خریدن طلا نبودم. کسی هم که برام نمیخرید. برای عروسیم هم وسع همسر به سرویس طلا نمیرسید. دیگه همون سرویس کادوی مامان بابام رو برای عکس انداختم. فقط چند تا پلاک یادگاری هست که همیشه یکیشون گردنمه ...
الانم هرچی دارم همون کادوهای عروسیمه ... ولی هیچوقت استفاده نمیکنم.

آمممااا اخیرا خیلی دوست دارم یه نیم ست ظریف جواهر یا سنگ داشته باشم. نمیدونم ایران مناسب تر در میاد یا اینجا. جایی اگه سراغ داریم لطفا بهم معرفی کنید.

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

رخشید من حتی حلقه هم نمیندازم
گوشامم که قبل ازدواج سوراخ کردم الان از زمان تولد دخترم گوسوارسو درآوردم متاسفانه پر شد و رفت اصلا تو خودم نمیبینم برم مجدد سوراخ کنم

فلامینگو جان ایران مناسبتره بنظرم اخه سال پیش برادرم و دامادمون که ایران نیستن برای خانوماشون میخواستن بخرن ( کادوی زایمان) من سرچ کردم دو تا جواهر فروشی ایرانی توی شهراشون پیدا کردم خریدم کردند اما حتی نرخ طلا رو هم خیلیییی بالاتر زده بود جواهر رو خب من نمیدونم چون چجوری حساب میشه و به خود سنگشم خیلی والسته هیت نمیتونم بگم چقدر بالاتر زده بود ولی با توجه به نحوه محاسبه نرخ طلا احتمالا اینم دوبله بود اخه کلا جایی که بودن اکثرا طلاها عیارشون پایین بود فقط طلافروشا و جواهرفروشای کمی طلای ۱۸ عیار داشتند که خب منم ترجیحم این بود طرف ایرانی باشه

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - فلامینگو - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

آره نونا جون اکثر طلاهایی که دیدم عیارشون زیر ۱۸ بود. راستش مشکل خرید تو ایران اصل بودنشه ... باید از جای مطمئن بگیرم که جواهر یا سنگش اصل باشه و شناسنامه معتبر داشته باشه ... بعد اصلا نمیدونم کارای اینجوری ساخت ایرانه یا از خارج وارد میکنن ... یادمه خیلی سال پیش چندتا جواهرفروشی میگفتن کار ایتالیا میاریم. چون اگه وارداتی باشه ممکنه گرونتر هم بشه ... بعدم طلافروشیای ایران احتمالا میتونن نرخ طلا رو مث بقیه جاها حساب کنن ولی قیمت سنگ یا جواهر رو هرجور خواستن حساب کنن ... البته مطمئن نیستم ...

اره درسته عزیزم
ببین فکر کنم جواهریای معروف این کار رو نکنن که حتما خودت هم میشناسی
اما اینجا حتما بچه ها جواهری مورد تاییدی دارن که معرفی کنن
خانمای جواهردوست و جواهر خر بیایید راهنمایی کنید

من فقط یه همکلاسی داشتم که باباش جواهریاز بود و خودشم در کنار تحصیل تو کریمخان جواهری داره فقط به من یه نصیحت کرد که جواهر پشت بسته نخرم یعنی انگشتری مثلا بگیرم که سنگش از بالا و پایین باز و قابل دیدنه
خلاصه من فقط همین نکته رو بلدم Smile

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

نونا جون صنوبر جون طلاهاتون مبارككك
توي اين تاپيك فقط طلا بايد خريد؟ سكه حساب نيست؟!
منم اندازه ٥٠ ميخوام سكه بگيرم
البته من توي بهمن ماه احتمالا اقدام ميكنم چون اون مردك كه همسرم توي كلاساي سرمايه گذاريش شركت ميكنه گفت هميشه نزديك ٢٢ بهمن نرخ طلا و دلار رو به كمترين حد ميرسونن
حالا منتظرم ببينم حرفش چقد درسته

چرا لیانه جان سکه هم حسابه اتفاقا شیکترم هست Smile مردک رو خوب اومدی مشخصه ارادت خاصی داری بهش Smile

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - کتایون خانم ۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

سلام بچه ها
نونا جون و صنوبرجون خیلی مبارکه
عاقا من برعکس شما باید طلا بفروشم تا حدود ۲۰ روز دیگه
بنظرتون الان بفروشم یا ممکنه تا ۲۰ روز گرونتر بشه؟

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - Sufii - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

نونا جون مبارک باشه، مدل بالایی اتفاقا من دیدم جزو کارایی هست که بروزه و طلافروشیا خیلی تبلیغشو میکنن.

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - شیدا - ۱۴۰۱/۱۰/۲۵

(۱۴۰۱/۱۰/۲۵، ۰۳:۰۰ صبح)liyane نوشته است: نونا جون صنوبر جون طلاهاتون مبارككك
توي اين تاپيك فقط طلا بايد خريد؟ سكه حساب نيست؟!
منم اندازه ٥٠ ميخوام سكه بگيرم
البته من توي بهمن ماه احتمالا اقدام ميكنم چون اون مردك كه همسرم توي كلاساي سرمايه گذاريش شركت ميكنه گفت هميشه نزديك ٢٢ بهمن نرخ طلا و دلار رو به كمترين حد ميرسونن
حالا منتظرم ببينم حرفش چقد درسته
Big Grin Big Grin
حالا چرا بیچاره رو مردک خطاب کردی
Big Grin Big Grin