دورهمی خانم ها
چالش خرید طلا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: خانمانه ها (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=28)
+--- انجمن: زنانگی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=84)
+--- موضوع: چالش خرید طلا (/showthread.php?tid=407)

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۱۲:۴۷ صبح)آبگینه نوشته است: رز من که اصلا با قسطی حال نمیکنم اما پیشنهاد جالبی بود

توی اقتصاد الان، وام و قسط خیلیییی روش خیلی خوبیه... اگه دوست داری در موردش تحقیق کن... اگه نمی شناختی بگو معرفی می کنم بهت عزیزم، پست هم می کنن...

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - آبگینه - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

اره خوبه

مرسی اینجا ۳ درصد میخرم ، قیافه ش هم واسم مهم نیس . فقط میگم طلا باشه خخخ

3% ؟؟؟
خیلی عالیه، با همین فرمون برو جلو Smile

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

وای من اون روز رفتم بخرم هییی گفتم ظاهرش برام مهم نیست ظاهرش مهم نیست اما لامصب اصلا دلم نیومد بخرم. خیلییی زشت بودن Big Grin

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - آبگینه - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

اره بابا من فک میکردم دروغ میگه
من که بلد نیستم خواهرم حساب کتاب کرد واقعا ۳ درصد بود

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

منم یه طلا فروشی نزدیک خونمونه ۷ درصد همش دست دوم
ولی از زشتیشون نگم واستون
فردا احتمالا برم یکیشو بگیرم بخندیم دور هم

(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۱:۴۱ صبح)Targol نوشته است: وای من اون روز رفتم بخرم هییی گفتم ظاهرش برام مهم نیست ظاهرش مهم نیست اما لامصب اصلا دلم نیومد بخرم. خیلییی زشت بودن Big Grin
منم دست 2 ها به دلم نمیشینه...
شما هم بگرد دنبال طلافروشی که با انصافه و اجرت پایین میده... و مثلا یه مدل مدنظرت قرار بده و خرد خرد برای خودت بخر

اصولا طلای خوشگل دست دو رو زمین نمی مونه که ما بچه دارا وقت کنیم بریم و ببینیم و بخریم Big Grin Big Grin

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

ولی یه زمانی همین ستارخان من اینقدر طلای دست دوی قشنگ پیدا میکردم بچه ها که نگو الان اما کوفتم نیست یکی از یکی بدتر
حتی کم اجرتام نتونستم کمی دلنشین پیدا کنم دیگه به همون دو تا گردنبند رضایت دادم

(۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۲:۱۸ صبح)nona نوشته است: ولی یه زمانی همین ستارخان من اینقدر طلای دست دوی قشنگ پیدا میکردم بچه ها که نگو الان اما کوفتم نیست یکی از یکی بدتر
حتی کم اجرتام نتونستم کمی دلنشین پیدا کنم دیگه به همون دو تا گردنبند رضایت دادم

من فکر می کنم که اولا کمتر آدمی الان می فروشه... چون همه انتظار دارن که قیمتا بره بالا... مشخصه همه چیز صعودیه...
2) روی زمین نمی مونه طلای دست دو چون ملت دنبال خرید هستن... از خرجای دیگه میزنن که یه سرمایه ی هر چند اندک بسازن...
3) من دیدم که خود طلافروشا، درباره ی بقیه طلافروشا میگن که دست دو رو یه دستی بهش می کشن و میذارن توی ویترین به اسم نو میدن...
4) طلاهایی که خوب باشه رو بخاطر سودی که داره مستقیم میذارن توی ویترین... نمیگن دست 2 هست، مثلا عروس یه شب استفاده کرده چند روز بعد میاد به خودشون می فروشه... اینو نو میذارن...

RE: چالش خرید طلا تا آخر فروردین 1401 - lady - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

ماری جان، رز جان، ابگینه جان و نونا جان مبارککک
منتظر عکساشون هستیم
اتفاقا چند روز پیش رفتم یک مغازه طلای دست دو، اصلاااا قشنگ نبود
یک جای دیگه البته پیجشو که دیدم طلاهاش قشنگ تر بود. حالا موندم چکار کنم. البته پولم خیلی کمه.
بچه ها من چند تکه طلای کوچک دارم دوست داشتم سرویسشون کنم. مثلا گوشواره اش دارم می خوام دستبند و گردنبندش بخرم. به نظرتون بدم برام بسازن یا بگردم مدلشو پیدا کنم. کدومش ارزون تر می شه.