![]() |
کُشاری (Koshari) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: آشپزی خاورمیانه و غرب آسیا به جز ایران (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=26) +---- موضوع: کُشاری (Koshari) (/showthread.php?tid=165) |
کُشاری (Koshari) - Rose - ۱۴۰۰/۳/۲۰ کشاری یه غذای مصریه که با یکم تغییرات (مثل دم گذاشتن محتویاتش یا سرو کردن سس گوشتی در کنارش ![]() چیزی شبیه به عدس پلو ولی همراه با پاستا و نخود... سس گوشتی هم نداره اما برای هماهنگی بهتر با ذائقه ی ایرانی میشه سسش رو گوشتی درست کرد (چیزی مثل سس گوشتی کنار عدس پلو یا واویشکا). عکس پایین از کشاری اصل مصریه که دم کشیدن و سس گوشتی نداره ![]() ![]() ![]() مواد لازم برای کوشاری برنج: دو و نیم پیمانه عدس: حدود 450 گرم نخود: 1 پیمانه پاستای لوله ای سایز متوسط یا ریز: حدود 450 گرم (وزن خشک) نمک و فلفل و روغن به میزان لازم مواد لازم برای سس کوشاری پیاز خلالی: 1 عدد سیر له شده: 2 حبه گوجه فرنگی: 2 تا 3 عدد سس گوجه: 3 ق غ روغن، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم طرز تهیه کوشاری مصری عدس و نخود رو جداگانه بپزید و آبکش کنید تا آب اضافی اون خارج بشه (یا بذارید آبشون تموم شه). پاستا رو به روش روی بسته آماده کنید. برنج رو آبکش کنید و با بقیه ی مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بذارید تا غذاتون دم بیاد. طرز تهیه سس کوشاری: پیاز رو تفت بدید و سیر رو هم اضافه کنید تا قشنگگگگ سرخ بشن (مثل پیاز روی آش رشته) وقتی سیر و پیاز سرخ شدند، گوجه رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید، وقتی رنگ گوجه باز شد، سس و نمک و فلفل رو اضافه کنید و کمی آب بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه. و غذا آماده اس! من خودم کته می کنم و دوست هم داریم ![]() ![]() پاستای مورد استفاده می تونه از پاستاهای زیر باشه که اولی دقیق همونیه که خودشون استفاده می کنن: ![]() ![]() |