دورهمی خانم ها
انواع بورک های غذایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com)
+-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6)
+---- انجمن: آشپزی خاورمیانه و غرب آسیا به جز ایران (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=26)
+---- موضوع: انواع بورک های غذایی (/showthread.php?tid=250)



انواع بورک های غذایی - Rose - ۱۴۰۰/۸/۱۵

دستورهای بورک و دستپیچ هاتون رو می تونید توی این تاپیک بذارید بچه ها Heart


RE: انواع بورک های غذایی - صنوبر۷۱ - ۱۴۰۰/۸/۱۶

سلام من یه مدل با اسنفناج و پنیرشو بلدم که اینجوریه:
اسفناج‌هارو خوب میشوریم و میذاریم پخته بشن بعد با پنیر لبنه یا هر مدل پنیری که دوست دارین (من با پنیر لبنه کاله به اسم آنا دوست دارم) مخلوطش میکنین و طبق ذائقه‌تون میتونین نمک هم بزنین اگر نمکش کم بود همین.بعدش توی خمیر یوفکا میتونین بپیچین. از اونورم میتونید کره آب کنین و روش بمالین و سیاه دونه هم بپاشین روش.یا میتونین از این نون بسته ایای گرد تهیه کنید اندازه یکی از شعاع های دایره رو ببرید و از مخلوط اسفناج و پنیر روی نونتون پخش کنید و جوری بپیچیدش که د نهایت ساندویچتون شکل یه ربع دایره بشه(با شکل میشه توضیح داد نوشتنی نمیشه گفت) بعد یک طرفش رو کره آب شده بمالید و داخل ماهیتابه قرار بدین و اون یکی روش رو هم کره آب شده بمالید و بعد از چند دقیقه برگردونید تا اون طرفش سرخ بشه