![]() |
دستور تهیه انواع حلیم - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: پخت و پز (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- انجمن: پخت و پزهای من (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=6) +---- انجمن: آشپزی سنتی ایرانی (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=7) +---- موضوع: دستور تهیه انواع حلیم (/showthread.php?tid=648) |
دستور تهیه انواع حلیم - Almam - ۱۴۰۱/۸/۲۲ بچه ها لطفا دستور حلیم های امتحان شده و خوشمزه تون رو برامون بذارید و فوت و فن هایی که برای خوشمزه شدن حلیم هاتون به کار میبرید ![]() ![]() [/url][url=https://uupload.ir/] ![]() RE: دستور تهیه انواع حلیم - Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۱۵ من بلغور گندم چند بار میشورم و چند ساعت خیس میکنم گوشت گوسفندی با یه پیاز کوچک و یه تکه بزرگ چوب دارچین میذارم بپزه آب رو جوش میارم بلغور رو بهش اضافه میکنم با شعله کم بپزه معمولا دو ساعته کاملا پخته وقتی گوشت کامل پخت در میارم ریش ریش خیییلی نازک میکنم نصف میریزم تو گندما با گوشت کوب برقی خوووب میکس میکنم بعد نصف دیگه گوشتارو اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته ( آب گوشت رو هم بهش اضافه میکنم ) زیاد هم میزنم که ته نگیره ، یه کم نمک و یه کره ۵۰ گرمی هم میندازم توش وقتی کامل جا افتاد میکشم تو ظرف ، کره رو حرارت میذارم داغ بشه توش پودر دارچین میریزم و میریزم رو حلیم ما با شکر میخوریم واسه پسرم شیره خرما میریزم RE: امروز غذا چی پختم؟ (با عکس غذا) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۵ لیانه جان من این مدلی درست میکنم ۳۰۰تا ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحا گردن رو با پیاز و سیر و چوب دارچین میپزم یک کیلو بادمجان رو سرخ میکنم با آب گوشت و پیاز داغ و سیر داغ میزارم بپزه نصف پیمانه برنج و نصف پیمانه عدس هم با آب گوشت میپزم با بادمجان مخلوط و بعد میکوبم با گوشتکوب دستی بکوب برقی خوب نمیشه بزار بپزه گوشت ریش ریش و مجددا پیاز داغ و سیرداغ و گردو اضافه میکنم با گوشتکوب مدل هلیم بکوب تا کش دار بشه در آخر کشک و زعفران با توجه به سلیقه خودت اضافه کن بیست دقیقه دیگه بپزه ادویه هم فقط نمک و فلفل و یه کم زردچوبه پیاز داغ هرچی بیشتر بهتر من عاشق پیاز داغم من چون طعم کشک رو دوست دارم ۲۰۰،۳۰۰گرم کشک غلیظ میریزم که سلیقه ایه هلیا جان راضی بودی؟ RE: امروز غذا چی پختم؟ (با عکس غذا) - رخشید - ۱۴۰۱/۱۰/۶ وای مامان منم حلیم بادمجون محشر میپزه ولی فکر کنم عدس نمیریزه! بخاطر گوشت طعمش متفاوته از کشک بادمجون RE: امروز غذا چی پختم؟ (با عکس غذا) - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۶ صنوبر جان میزانش اختیاریه مثل کشک بادمجون اما حذف نمیشه کرد من چون عاشق کشک و بادمجونم سخته بخوام مقایسه کنم اما به نظرم از کشک و بادمجون یه کوچولو خوشمزه تره ![]() رخشید جان بدون عدس امتحان کردم؛با برنج لطیف تر و رنگش روشنتر میشه اگر دستورش رو پرسیدی برامون بذار RE: دستور تهیه انواع حلیم - nona - ۱۴۰۱/۱۰/۶ سلین جون ولی من نمیدونم چرا ذائقم به سمت کشک بادمجونه تا حلیم بادمجون البته که حلیم بادمجون مقوی تره RE: دستور تهیه انواع حلیم - Celin - ۱۴۰۱/۱۰/۶ نونا جان منم هلیم بادمجان یک دوبار در سال درست میکنم اما کشک بادمجان حداقل ماهی یکبار درست میکنم هلیم بادمجان جزو ثابت برنامه غذایم نیست کشک بادمجان خیلی خفنه ![]() ![]() RE: دستور تهیه انواع حلیم - رخشید - ۱۴۰۱/۱۰/۷ بچه ها من از مامانم پرسیدم گفت من عدس نمیزنم چون رنگشو تیره تر میکنه ولی اگر میخواین بزنین هم آب عدس نریزید و اینکه برنج و بلغور گندم هم میریزن بقیه اش مثل دستور سلین هست |