![]() |
پاناکتا (Panna Cotta) - نسخهی قابل چاپ +- دورهمی خانم ها (http://khanumha.com) +-- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- انجمن: کیک و شیرینی و دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: دسر (http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=50) +---- موضوع: پاناکتا (Panna Cotta) (/showthread.php?tid=73) |
پاناکتا (Panna Cotta) - Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶ پاناکوتای زعفرانی پرکالری جذاب خوشمزه مواد لازم خامه: 200 گرم شير: نصف ليوان پودر ژلاتين: 1 ق غ عسل: 1 ق غ زعفران: به مقدار لازم ![]() پودر ژلاتین رو روی شیر می پاشیم و درش رو می پوشونیم و میذاریم به حالت بن ماری باز شه. وقتی پفکی شد شروع به همزدن می کنیم تا کاملا شفاف بشه. خامه رو به حالت بن ماری روی ظرف آب در حال جوش میذاریم و آروم آروم هم می زنیم و وقتی باز شد، زعفران سابیده شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. بعد عسل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمیذاریم که به جوش بیاد. ژلاتین آب شده رو هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و از روی حرارت بر میداریم و یکم که دماش افتاد، توی ظرف میریزیم و میذاریم یخچال تا کامل ببنده و تمااام ![]() ![]() ![]() RE: پاناکتا (Panna Cotta) - Almam - ۱۴۰۰/۷/۲۸ پاناكوتا وانیلی مواد لازم: شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه) خامه: یک پیمانه شکر: یک سوم پیمانه آب جوش: دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری وانیل: یک قاشق چایخوری طرز تهیه: خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. وانیل را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید. (در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد ) وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید. یا بن ماری کنید. مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید. دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید. |