۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۲:۵۵ صبح
راستی نوناجون شیشه شیرت اونته؟
ببین دختر من اون تایمی که بد میخورد و هنوز نرفته بودیم دکتر تا تشخیص آلرژی بده، تو شب هم شیشه نمیگرفت. من با هزااار روش باید کاری میکردم که گریه کنه تا دهنش باز شه من شیشه رو بدم دهنش. در اون صورت اگه خیلی گرسنهاش بود مک میزد. یعنی فقط برای حیات شیر میخورد. بعد که شیرشو عوض کرد اگه گرسنهاش باشه شیشه رو راحت میگیره. یعنی طفلک اذیت بود که نمیگرفت.
شاید یه چیزی این وسط دخترتو اذیت میکنه که شیر نمیخوره.
حالا انگار دختر من بهتره
ببین دختر من اون تایمی که بد میخورد و هنوز نرفته بودیم دکتر تا تشخیص آلرژی بده، تو شب هم شیشه نمیگرفت. من با هزااار روش باید کاری میکردم که گریه کنه تا دهنش باز شه من شیشه رو بدم دهنش. در اون صورت اگه خیلی گرسنهاش بود مک میزد. یعنی فقط برای حیات شیر میخورد. بعد که شیرشو عوض کرد اگه گرسنهاش باشه شیشه رو راحت میگیره. یعنی طفلک اذیت بود که نمیگرفت.
شاید یه چیزی این وسط دخترتو اذیت میکنه که شیر نمیخوره.
حالا انگار دختر من بهتره

![[-]](http://khanumha.com/images/collapse.png)

ببین این ماه فقط ۷۰۰ گرم زیاد کرده بود هرچند همونم عجیبه چون نمیدونم چی خورده اصلا. ولی خب خداروشکر قدش ۳ سانت بلند شده بود. اون هفتصد گرمم شک کردم بعد اینکه دکتر وزن کرد اجازه گرفتم خودم وزنش کردم گفتم شاید دست و پا زده اشتباه شده همچنان گمان خودم که هر روز تو خونه وزن میکنم ۶۰۰ گرمه. در صورتیکه باید خدود ۹۰۰ گرم اضافه میکرد
میگم مگه کودک آزارم تو زندگیم تنها کسی که نازکتر از گل بهش نگفتم ایشونه!!
برای اینکه به بقیه ی بچه ها برسه باید بیشتر باهاش کار کنی، فعالیت طراحی کنی، حرف بزنی ووو... و خیلی با این دلیل، ساده ازش نگذر... چون مثلا از بچه های سزارینی کلا ۳ هفته کوچیکتره... می دونم هر یه روز بیشتر توی رحم مادر یه عمر ارزش داره ولیییییی اگه جایی حس می کنی که مشکلی هست با دکترش مطرح کن. اگرچه بحث شناخت شما، فکر کنم کلا زوده که بهش فکر کنی و این شناخت در بچه های شیر مادری با شیرخشکی متفاوته... پس توقع نداشته باش گل پسرت از الان شما رو بشناسه عزیزم