۱۴۰۲/۲/۲۱، ۰۷:۰۲ عصر
باشه صوفی جون
بهش میگم غذاهای خوشمزه واسه دامادم درست کنه
بهش میگم غذاهای خوشمزه واسه دامادم درست کنه
|
پرسش و پاسخ آشپزی
|
|
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۰۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۰۹ صبح، توسط نسیمه جااان.)
شیدا ۲ _۳ساعت قبل درست کنی،ادویه ها و آبلیمو ش هم بزنی ،قشنگ ب خورد هم بره مزه ها ،خنک هم بشه
به به در رابطه با ماهی شکم پر هم من چند وقت پیش یه دستورگذاشتم،ماهی با حشو البته نمیدونم اون مدلی بپسندید یا نه بذار ببینم لینکش پیدا میشه http://khanumha.com/showthread.php?tid=6...#pid110231
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
وای نسیمه دیدمش
به به ![]() ممنون دوستم
نسیمه جون از چه تمرهندی ای استفاده میکنی؟
و چند دقیقه با فویل و چند دقیقه بدون فویل باشه؟ دمای فر هم ۱۹۰ اوکیه؟ سبزی ها رو در چه حد سرخ میکنی؟
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۲:۲۲ صبح
قربونت عزیزم
اینجا تو همه سوپری ها یه مدل تمر هندی پیدا میشه ،منم همونو میگیرم همیشه ![]() تمر هندی کشتی !یه عکس کشتی روی جلدشه سبزی ها و تا اون حدی سرخ میکنی که آبش کشیده بشه فقط دمای فر خوبه ۱۹۰ ،من خودم ۱۸۰ میذارم ۱ ساعت با فویل بذار ،چون فویل باعث میشه آب بندازه ،چندتا سوراخ روی فویل بنداز بعد هم فویل رو بردار و گریل رو روشن کن،از روغن ماهی کف ظرف ریخته با برس بردار بکش روی پوستش ،هم آبی ک انداخته کشیده بشه ،هم ماهی طلایی بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۶:۱۰ عصر
مرسی عزیزم:*
بچه ها من مرغ رو با پیاز و ادویه مزه دار کردم.،به نظرتون پیازی که باهاش مرغم رو مزه دار کردم سرخ کنم برای پختن مرغ؟ یا پیاز تازه خرد کنم؟
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۶:۲۷ عصر
تازه خورد کن شیدا
اون بهش ادویه این چسبیده زودتر از سرخ شدن اونا میسوزن تلخ میشه یا بود بد میگیره پسر دو ساله من
یوتاب جون اگه فقط پیاز باشه چی؟
ادویه نباشه
|