موضوعها: 0
تشکر Received:
4,399 in 811 posts
تشکر Given: 3,736
اعتبار:
5,519
۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۱۳ عصر، توسط لیدان.)
بچهها وسط صحبتهاتون شکر..
یه سوال .میخوام بدونم شما اگر اگرررر مصرف روغن از این پخت و پزها یا سرخ کردنیها رو دارید مثلا یه بطری 850 گرمی از این اندازه متوسط ها برای چند وقتتون هست! ؟؟
من چند روز قبل سرخ کن بدون روغن رو گرفتم اما عملا برای درست کردن ک*ت*ل*ت کوکو سرخ کردن سبزی قورمه و قلیه پیاز داغ و .... باز باید روغن رو استفاده کنیم خب
بعد راجع به لبنیات خب اگر نخوایم بخوریم پس کلسیم بدن چی؟
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
اعتبار:
1,608
۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۳۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۳۳ عصر، توسط Maryam8842.)
ما 3 نفریم و تقریبا 1.5 ماه 1 لیتر روغن کنجد استفاده میکنیم بیشترشم برای برنج استفاده میشه
ک*ت*ل*ت و کوکو و غذای سرخ کردنی رو یمدته کم پیش میاد که درست کنیم. غذاهای حاضریمون بیشتر شده املت و خوراک لوبیا و عدسی و سوپ جو و آش عدس برنج و اینا در صورتی که قبلنا اصلا از این جور غذاها نمیخوردیم
برای کلسیم من شیر بادام درست میکنم
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
منم سوال لیدان رو دارم.خب من بچه شیر میدم ،اگه روزی شیر نخوردم شیرم کم میشه خودم میفهمم
بعدم خب پنیر ماست نخوریم چی؟ارده شیره هست برای صبحانه یا مثلا عدسی،ولی خب بازم لبنیات مصرف میشه.
لیدان جان من از این بطری های۱٫۷۵۰هست اونا تا۴۵-۵۰روز برای ما مصرف میشه
فاطمه هستم
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
اعتبار:
4,439
بچه ها من یه چیزی بگم، روغن روی برنج اگه نکشید هیچی نمیشه یعنی اصلا در مزه اش تغییری ایجاد نمیشه. من خواهرم باشگاه میرفت بعد مربيش بهش رژیم داده بود گفته بود برنج بدون روغن از اون موقع هم ما عادت کردیم . طعم و مزه اش هم هیچ فرقی با برنجی که روش روغن میدیم نداره.
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
اعتبار:
1,608
۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۵۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۱:۵۶ عصر، توسط Maryam8842.)
جوجه جان منظورت از روغن رو برنج کشیدن چیه؟ یعنی برنج آبکش و روغن رو برنج دادن؟
ما یه قاشق روغن برای 2 پیمونه برنج کته میریزیم ولی دیگه برنج بدون روغن من اصلا دوس ندارم
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۲:۱۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۲، ۰۲:۲۶ عصر، توسط **ماهور**.)
لیدان جون در مورد روغن که نمیتونم کمکت کنم
ولی در مورد لبنیات. عشقم اون لبنیاتی که شما فکر میکنی سرشار از کلسیمه بیشتر از اینکه کلسیم وارد بدن شما بکنه کربوهیدرات و چربی مضر وارد میکنه. کلسیمش هم معمولا جذب نمیشه، چون در کنار کلسیم باید ویتامین دی مصرف بشه تا کلسیم جذب بشه.
منابع جایگزین کلسیم زیاده: حبوبات بخصوص عدس و لوبیا، بادام، تخم کتان، شلغم، برگ پونه، انجیر، کنجد،کلم بروکلی و ....
فاطمه جون شما مغزیجات بخصوص بادوم بخور، شیر بادوم بخور،کلسیم بدنت تامین میشه. مطمئن باش.بروکلی و حبوبات هم عالین ولی خب نفاخ هستن.پونه خشک بریز رو سالادت بخور.
دوغ و ماست و پنیر و خامه واقعا جزو ملزومات زندگی نیست. من الان ۲ ماهه شاید ۲ بار پنیر خورده باشم ۱ بارم شیر. اونم دیگه میخوام نخورم. کنار غذاتون سالاد بخورین، سیر ترشی بخورین، زیتون بخورین،سبزی خوردن بخورین. واسه صبحانه ارده شیره یا ارده عسل بخورین، تخم مرغ بخورین. حالا نمیگم کامل کامل قطع کنین(که اگه بکنین بهتره) ولی حداقل تلاش کنین خیلی کمش کنین.
وای ایسان من این پیجی که گفتی رو دارم. تا قبل اینکه بفهمم کیست دارم باهاش ورزش میکردم. عالللللیه عالی
جوجه منم برنج بدون روغن درست میکنم. اگه آبش رو به اندازه بریزین اصلا چسبنده و شفته نمیشه. عالی میشه. دیگه عادت کردیم.
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
برنامه کرفس نصب کردم یه گزینه برای شیردهی داره
یکی برای ۶ ماه اول که فقط بچه شیر میخوره دومی شیر و غذای کمکی
کالری گزینه دوم که غذایی کمکی بیشتر از اولیه
اشتباه نیست؟
مثلا تغدیه فقط با شیر زده ۱۶۰۰ کالری
شیر و کمکی ۱۷۰۰ کالری
موضوعها: 1
تشکر Received:
4,301 in 808 posts
تشکر Given: 454
اعتبار:
4,439
منظورم برنج کته نبود ما هم توی کته همون یک قاشق روغن رو می ریزیم. منظورم برنج آب کش بود که وقتی دم کشید روش روغن می ریختیم اونم زیاد ولی دیگه نمی ریزیم.
تشکر Received:
1,329 in 498 posts
تشکر Given: 574
اعتبار:
1,525
سلام بچه ها
منم امروز رژیم دو هفته ای دکتر عاصمی رو گرفتم من حدودا 8 تا ده کیلو میخوام لاغر بشم
امیدوارم کارساز باشه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي