امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دنیا جون قهوه ای چیزی بخور تلخ اگر دوست داری چاق کننده ام نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر، فلامینگو، نسیم64
پاسخ
خب بچه ها منم بگم ۴۰۰گرم کم کرده بودم که باز دیروز به لطف م ش حرص خوردم و پرخوری...۲۰۰گرمش امروز برگشته بوذ....اخخخخخخ
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
سلام بچه‌ها به نظر شم طبیعیه یکی در عرض ۳ روز یک کیلو و نیم چاق بشه ؟؟؟؟ اخه غذایی ام نخوردم به اون شکل حجم غذامم واقعااا زیاد نیست فقط نیم کیلو کیک یزدی خوردم یعنی از اونه ؟ Smile
  • 2015، Donya، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
صنوبر جان مورد حی و حاضر منم...من تو یک روز یک کیلو چاق میشم اگر رعایت نکنم...نیم کیلو شیرینی بخورم که هیچی...من ابم بخورم چاق میشم
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیم64
پاسخ
فاطمه جون من قبل ازدواج واقعا هرکاااری میکردم چاق نمیشدم حتی باور کن توی دو روز یه قوطی سرلاک میخوردم شم بگو چند گرم اضافه میکردم نمیدونم چه خبر شده Smile)
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
فاطمه جان متاسفانه خوردن عصبی خیلی بده.. نمیدونم ماها که بجای کور شدن اشتهامون.. با عصبی شدن اشتهامون زیاد میشه باید چیو جایگزینش کنیم...

یوتاب جان قهوه متاسفانه کافیین بالایی داره و من کافیین مو بسیار محدود کردم به روزانه یک چای سبز بعلاوه یک قهوه یا چای سیاه. چون ژن سنتز کافیین CYP1A2 را فقط دو درصد مردم دارند و من کلا کبد فعالی ندارم که از پسش بر بیاد.

من یک مدت آدامس را جایگزین خوردن افراطی کردم که دندان هام با سرعت زیادی شروع کرد به واکنش نشون دادن. تازه بدون قند و از داروخانه میگرفتم...

بعد رییس مون یک مدت باهام خیلی سر و کار داشت.. میگفت تو بیایی سیگار بکشی ضررش از خوردن هیجانی کمتره.. اما خب خوشم نمیاد دورم هاله بو باشه و بهداشت دهان و دندانم به این قشنگی که میرم دکتر کلی بهم احسنت و آفرین میگه.. از بین بره.

حالا جدیدا سعی میکنم وقتی حال عصب دارم برم پیاده روی..

در ضمن منم دیشب یک بسته لینا لوله ای و یک برگه لواشک صنعتی خوردم.. یک برگه قد چهارتا کف دست ( خب کف دستم خیلی کوچکه Big Grin )
  • *كيانا*، 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
پری سیما عااااشقتم
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه‌ها من اومدم خونه خودم دیدم شدم ۶۲.۳. انقد بچه‌هام دهنمو زدن و تنقلات و میان وعده کمتر از خونه مامانم خوردم که امروز شده بودم ۶۰.۸. یکم دیگه همت کنم دوباره بزنم تو گوش ۵۹ ایشالله.
  • 2015، Almam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلام باربی ها Heart
منم تو رژیمم
کلا دائم الرژیمم  Big Grin
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیم64، پری سیما
پاسخ
سلام من اومدم یه اعتراف کنم اونم اینکه این هفته رژیمم رو خوب رعایت کردم راضی بودم ولی امشب از بس عصبی شدم حرص خوردم الان تاجایی ک جا داشتم خوردم...الانم دارم میترکم،تمام تلاش هفته م رو پودر کردم رفت...
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان