امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
آلما، فاطمه، صنوبر، ترگل، ندایا، ماهور، تینا دخترهای تپلی خودم.. سلام علیکم من از شمال برگشتم با دست پررررررررر... یعنی خدای من شاهده بجز روز اول که یک سیخ کباب و چند تا لقمه باقلی قاتق و یه بستنی و نصف کیک شکلاتی لیلی خوردم، بقیه روزها اصلا دهنم قفل شده بود، هیچ اشتها نداشتم..
همش هم لب ساحل یا تو جنگ های کمدی در حال بزن و برقص بودیم.. با این حال 60 کیلو برگشتم!
یعنی حدود دو کیلو اضافه کردم..

البته من سابقه این مطلبو دارم که شمال آنچنان رطوبتش بهم اثر میکنه و پف میکنم که دو کیلو خوبه گاهی تا سه کیلو هم بالاتر میرم..

علی ایحال! من امروز نیمساعت نرمش کردم و حدود پنجاه دقیقه هم پیاده اومدم تا شرکت. باشد که سال 01 رستگار شویم.. خخخ
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیم64
پاسخ
دنیا جان رسیدن به خیر عزیزم
خدارو شکر خوش گذشته بهت

من دیروز وزن‌کردم‌خودمو ۸۶ بودم Sad
کالری شماری شروع کردم امیدوارم جا نزنم و ادامه بدم!!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
خب منم که دو کیلو با اجازتون اضافه کردم و شدم باز ۵۹
 از امروز روتین قبل عیدو میریم باز
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
من دیروز تقریبا رعایت کردم جز چند تا بامیه کوچولو و ی زولبیا
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من عید تا تونستم خوردم هرچییییییییییییی که بدستم میرسید Big Grin بهترین عیدی بود که داشتم
برای همین نیاز به وزن کشی ندارم
امیدم به ماه رمضون بود فقط Cool
منم دیشب افطار رعایت کردم و چون رژیم هستم سحر هم چیزی نمیخورم(اینجوری برای من جواب میده)
خدا کنه بتونم تا اخر ماه رمضون روزه بگیرم و سردرد و چشم درد نشم
چون طور دیگه ای من اراده رژیم ندارم Undecided
  • 2015، Almam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی آلما جان،

بچه ها ایکاش قدهاتونم بگید چقدره.. مثلا 80 و 70 کیلو برای چه قدی؟

ندا جووون؟ دیروز بجز چندتا بامیه و یه زولبیا رعایت کردی؟ Big Grin گرفتی مارو خواهر؟ اونها بمب کالرین.. یعنی مثل این میمونه که بگی من بجز یک بشقاب چلوکباب اضافه بر وعده غذاییم رعایت کردم..

یعنی دقیقا من خودمم مساله م همین شیرینی نخودچی های عید بودش.. دونه دونه یهو دیدی چهار پنج تاشو فی الفور خوردم، بعد دو سه تا سوهان عسلی، یه گز که با امیر نصف کنیم.. هیچی دیگه ... دو کیلو اضافه شدم.

اما، دیروز.. امان از دیروز.. نه صبحانه، نه نهار، بعدهم که دکتر شیرجه رفت تو دهنم دندون عقلمو یه ربع کشید تا بلاخره درآوردش... لباس تو تنم خییییس شدها..
خلاصه شبش جاتون خالی آبگوشت خوردم..

صبحم دهنم باز نمیشد چیزی بخورم همینطور نمه نمه خونریزی ادامه داشت، دکترم گفته بود اکیدا آب نگیر و فقططط میتونی قورت بدی.. اصلا فکر بیرون ریختن نباش که خونریزی دوچندان میشه..
خلاصه صبحانه یک لیوان آب سیب و کیوی رو گرفتم خوردم. با دو قاشق سمنو.
نهارم احتمالا چندتا خرما و بادام بخورم.
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
اره میدونم دنیا جان ولی نمیدونی که من همین که گفتم چند بامیه خوردم یعنی چقدر خانمی کردم - من از بچگی عاشق زولبیا و بامیه بودم و معروفم - ان شالله که حذف میشه باید حذف بشه
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Almam، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
خوشگلا چطورین؟ روزه برده شماها رو.. نیایین آخر ماه رمضون بگید من 5 کیلو کم کردم من ده کیلو کم کردم، من حسودیم میشه Big Grin

فعلا که دیروز خودم عصر که برگشتم عدد 57.5 رو روی ترازو دیدم.. صبح خودمو کشیدم همون 58 یه ریزه کمتر بودم... امروزهم آی گرسنه شدم... که نپرس تقریبا ظرف آجیلم تو شرکت خالی شد اینقدر ریز ریز پسته و بادوم گذاشتم دهنم.

اما خبر خوب اینکه چهار روزه نه محصولات قندی، نه گلوتن ، نه فست فود نه کنسرو و خوراکیهای بسته بندی و دارای نگهدارنده و رنگ.. هیچ کدومو نخوردم و فقط غذاهای سالم خوردم. امیدوارم حداقل یکماه بتونم این روند سالمخوری را ادامه بدم.
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
منم دارم فعلا خوب پیش میرم - کاهش وزن هم گرفتم ولی خب هنوز خیلی جای کار دارم
مسیر جهان دوره گردیست
  • 2015، Donya، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
سلام دخترا.من همین الان خودمو وزن کردم 59.650 بودم بعد از یک هفته روزه داری
  • 2015، Donya، شماره مجازی تیندر
پاسخ