امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
من اصلا کربوهیدرات و اینا لحاظ نمیکنم :| به نظرم‌ واقعا سبک تغذیه م داغونه :|
البته سعی میکنیم سوسیس و کالباس و تنقلات مضر و نوشابه و اینا نخوریم ، ولی خوب به پروتیین و کربو هیدرات و اینا توجه نمیکنم :/ مثلا ۲ بسته بیسکوییت مونده تو کابینت نمیدونم از کی! کسی نگاشون نمیکنه :|
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015
پاسخ
دنیا جان اصلا مهم نیست نون و برنج ظهر خورده بشه یا شام. حتی ساعتش هم مهم نیست والا. همه چیز فقط بستگی به کالری و ماکروها داره که مواد درست به بدنت برسونی. اینکه میگفتن شام کلا نخورین یا فقط سالاد و میوه بخورین یا برنج نخورین ببخشیدا ولی همش چرته. چرت محضضضض. حذف و نون و برنج یه اشتباه بزرگه.
من میخوام از این به بعد هرچی میخورم اینجا بنویسم. کالری حدودیش هم بنویسم. شاید به درد کسی بخوره. البته اینم بگم هرکاری میکنم پروتئین کافی رو نمیتونم تامین کنم. باید پودر پروتئین بخورم که خیلی باهاش اوکی نیستم راستش.
برنامه دیروز:
صبحانه: یه برش نان پروتئین سه نان+نصف ق غ عسل+ قهوه
ناهار: عدس پلو در حد یک و نیم کفگیر+ ۲ ق غ کشمش بدون روغن + خیار و گوجه
شام: دوباره عدس پلو Smile)) در حد یک کفگیر+ چند تا دونه زیتون
میان وعده: چای با چندتا دونه کشمش+ ۱ ق غ ترکیب عسل و مغزیجات خام آسیاب شده
کالری کل: حدود ۱۲۰۰
آها دیشب حدود ۲ ساعت با همسر پیاده روی کردیم تو خیابون ها.
برنامه امروز رو هم تا اخر امشب میام مینویسم
  • 2015، Almam، Ri Ra، Rose، آیسان ۹۶، فلامینگو، ندایا
پاسخ
بچه ها من حس ميكنم ريزش مو گرفتم
هفت كيلو كم كردم اما برنج و اينا هرروز ميخورم ولي نميدونم چرا موهام ميريزه يا من حساس شدم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساغر زینک و مولتی ویتامین بخور.
  • Almam، Saghar685
پاسخ
برنامه امروزم:
صبحانه: یک برش نون پروتئین+ یک قاشق مخلوط عسل و مغزیجات آسیاب شده+قهوه
بعدش رفتم باشگاه.
وعده بعد باشگاه: نصف موز
ناهار: یک کفگیر برنج بدون روغن+ نصف رون مرغ آبپز+ ۲ قاشق زرشک بدون روغن+ چندتا دونه زیتون
شام: ۲ تا تخم مرغ آبپز+ ۱۵۰ گرم سیب زمینی آبپز+ سالاد کاهو و گوجه و خیار و جوانه همراه نمک و لیمو ترش
میان وعده: یک برش متوسط هندوانه
کالری کل: حدود ۱۲۰۰
  • Almam
پاسخ
ماهور جون به نظرم با توجه به وزنت واقعا داری کم میخوری و حتما کم میکنی
افرین دختر
  • **ماهور**، 2015، Almam
پاسخ
سلام خوشگلها باربیها.. من فردا میرم دکتر زنان سینه های پرو پیمونمو بررسی کنه.. ولله دیشب همینطوری که یه ور تو تخت بودم یه غد بسیار گرد هم اون ته مها.. چسبیده به استخون سینه ام لمس کردم.. حالا گرخیدم عین چی... پریودم هستم.. بی انرژی درب و داغون..

خلاصه دیروز ترازو رو گذاشتم روی میز و نشستم روی صندلی و دو کره مبارک و همینطوری نشسته گذاشتم رو ترازو ببینم چندکیلو هستند Big Grin ولله هیچی نشون نداد... ولی بخدا روی هم 5-6 کیلو فشار دارند..
  • 2015، Almam
پاسخ
ممنون نسیم جان.
  • Almam، نسیم64
پاسخ
سلام دختر گل ها باربی ها قشنگ ها دلبرها

من دیروز رفتم دکتر پستان، یکی از دخترهای گل اینجا بهم معرفی کرد، دمش گرم هزار بار.
خلاصه دکتر گفت فیبرو کیستیک داری و با دارو حل میشه اما بهتره سونوگرافی انجام بدی و باز بیاری بررسی کنمش.

اما، قبل از اینکه معاینه رو شروع کنه گفت مشالله، دختر نسبت به عرض شونه هات چه سی نه هایی داری!! Big Grin
گفتم خانم دکتر بخدا سوالم ازتون اینه که میتونم اینها رو کوچک کنم؟

گفت خیلی احساس سنگینی داری؟ اما نه.. من تو این سن جراحی نمیکنم. اولا حیفه برش بخوری، ثانیا بهرحال احتمال بارداری هست و بعد بخاطر غدد شیری من صلاح نمیدونم در این سن جراحی انجام بدم. بهتره کمی صبر کنی.

گفتم بخدا من لاغرم بودم اینها همینطور بزرگ بود. گفت بله، خیالتو راحت کنم، بزرگی این قسمت ناشی از هورمونه، اینا ناشی از پرخوری و کمخوری نیست. فقط با دارو میتونم این کیست هایی که تشکیل شده رو آب کنم.

اما، خبر خوب اینکه اولا با سالم خوری جواب آزمایشم تغییر کرده، درحدی که همین الان میخوام زنگ بزنم آزمایشگاه ببینم میشه فهمید اشتباه شده یا نه؟!
و خبر خوب دیگه اینکه لباسهایی که سالها بود تنم نمیرفت و دارم می پوشم! البته بعضیها زیپ شو فاصله داشت ولی حالا میره بالا و حسابی کیپ و خفت وای میسه.. ولی اصلا فکر نمیکردم زیپ بعضی لباسها به این زودیها بهم برسه و بره بالا.

در حالیکه وزنم هنوز حول همون 58 کیلو، دویست گرم کمتر یا بیشتر نوسان میکنه.. اینهم از عجایبه..
  • 2015، Almam، freebird، Heven، نسیم64
پاسخ
سلام بچه ها
منم اومدم بگم از اخرین بار که ماه رمضون بود و گفتم یک کیلو اصافه کردم به خاطر افطار و سحر و پرخوری هام،الان اومدم بگم که علاوه براون یک کیلو،یک کیلو دیگه هم کم کردم و اگر خدابخواد و ادامه بدم ورزش روزانه رو،هفته دیگه عددی رو روی ترازو خواهم دید که ۶ساله ندیدمش،اصلا ذوق دارم
دنیاجان چه خوب که لباسات تنت میشه،کلی کیف میکنی ها!!
فاطمه هستم
Heart
  • Donya، Heven، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان