امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
یوتاب جون من از اینستا نتونستم شمارشونو پیدا کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
دیروز
صبحانه: دو ملاقه کاچی+ ۱ قاشق ۴ مغز
میان وعده :شیر نارگیل و خرما
نهار :رو تکه پیتزا
میان وعده: طالبی و هندوانه از هر کدوم دو برش
شام : دوباره کاچی
اب ۸ لیوان + ۱ قاشق چیا
پاسخ
اره سیما جونم توی اینستا نذاشته

دستت درد نکنه عزیزم
  • sims s
پاسخ
من دیروز آف بودم. یکم استراحت و رفع هوس کردم. دوباره از امروز شروع میکنم.
پاسخ
اره واقعا مونا جون
به نظرم اصولی بود و من خوب کم کردم البته شیطنتمم زیاد بودا اما خیلی راضی بودم 
الان جواب از همسرم اومده با تمام رعایتامون و روغن نخوردن تری گلیسیرید و کلسترولش خیلی بالاست برای اون میخوام

خدا نونا رو واقعا خیر بده برای معرفیش
... 
افرین ماهوری خوب کردی دوست جون
نوششش جونت
من دو روزه به شدت اشتهام زیاد شده همشم دلم چیزای شیرین میخواد
من کلا اهل خوردن شیرینیجات نبودم اصلا دلمو میزد زود همیشه 
دیروز دیدم هرچی میخورم سیر نمییشم از شیرینیجات اب قند و گلاب و زعفرون درست کردم اخر یه لیوان گنده با یخ جاتون خالی خخخخ
چرا به نظرتون؟
  • mona70
پاسخ
یوتاب من وقتایی که خیلی هوس شیرینی میکنم با شکلات تلخ سرکوبش میکنم. واقعا واسه من اثر میکنه.
یوتاب تو که عکستو گذاشتی، اندام همسرت هم معلوم بود. همسرت که خیلی لاغره. چربیش بخاطر اضافه وزن نیست. همسرت قرص مصرف میکنه؟ به نظر من همسر تو باید روزی حداقل ۱ ساعت ورزش کنه. راهش ورزشه.بعد احتمالا باید همیشه هم قرص مصرف کنه، حتی وقتی درمان بشه باید دارو با دوز کمتر مصرف کنه.
  • youtab
پاسخ
اره ماهوری شکلات تلخ رو منم جواب میده اما دیروز 3تا داشتیم خوردم تموم شد خخخخخ راست میگی باید باز بگیرم، اخه عجیبه برام تا حالا اینجوری نشده بودم
... 
اره چاق نیست از نطر بی ام ای نرماله کاملا
ورزش میکرد خیلی الان 2،3 ناهه نکرده دقیقا برای همونه چون ما تقریبا هیچی نمک و روغن نمیخوریم، قشنگ میگم هیچی هیچیا، حتی قطره ای، مگر اخر هفته ای چیزی اونم 1قاشق زیتون
بعد با من رژیم دکتر عاصمی رو هم گرفت 5کیلو کم کرد خیلی خوب کم کرد
پاسخ
پس تنها راه درمانش ورزشه. ورزش واقعا معجزه میکنه.

البته خب مشخصه که چربی خون همسرت زمینه ی ارثی داره ولی میشه کنترلش کرد. و البته اعصاب هم خیلی خیلی اثر داره روش. آدمای عصبی و استرسی بیشتر مستعدش هستن
  • youtab
پاسخ
یوتاب جون همسر من هم همینطوره و لاغر...تریگلیسیرید و چربیش هم ما ترکیبی کار کردیم:رژیم غذایی کم روغن و ورزش که خیلی خوب بود تا کرونا شد و همسر ورزشو کنار گذاشت باز دوباره بالا رفت که ایندفعه قرص نوشت دکتر خدا رو شکر پایین اومده و نرمال شده
  • youtab
پاسخ
اره ماهور بد ادم خیلی خودخوریه مثلا یه مشکلی پیش میاد حل میشه این فقط این وسط تو خودشه و عصبیه بی خودی بعد که حل شد ممکنه بفهمه ادم فلان چیز شده ممکنه نفهمه، ادم خیلی درونگرا و حرف نزنیه کلا بعد چربی میشه و فشار خون بعد اعصاب ممعصاب تعطیل، جنگ و دعوا خخخخخخخ
الان از دکتر عاصمی رژیم گرفته برای همین و ورزش امیدوارم درست بشه
حالا فشارش تحت کنترله شدید داره از اونور بوم میوفته مینیمم فشارش اومده دو ماهه روی 5 و ضربان قلبش روی 50 تا 60!!!!
 حالا شنبه وقت قلب و عروق داره ببینیم چی میگه

خداروشکر سوفی جون که کنترل شده
همسر منم 1ساله تنبل شده تو ورزش قبلن انقدر قشنگ ورزش میکرد دوندگی میرفت با این ایمان چی چیه که دماوندو 2ساعته دویده معروفه خیلی فامیلیش یادم رفت
با گروه اون بود خیلی عالی بود همه چی 1ساله ول کرده
  • 2015
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان