امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
دخترها چرا اینقدر کینوا گرونه؟ من خیلی ازش تعریف شنیدم ولی واقعا.. دویست گرم نودهزار تومان! چه خبره؟

شماها میخورین کینوا؟
پاسخ
دنیا جون من میخورم ولی مثلا تو سوپم هربار دو تا قاشق میریزم یا تو سالادم....فیبر و اسید فولیک زیادی داره و برای باردارها و بچه ها و کسایی که رژیم دارن خیلی خوبه، اینجوری مقداری که استفاده میشه کمه و نمیخواد تند تند بخوری...ولی کنار فیله و استیک بخوای بخوری و جایگزین نون و برنج کنی خب هزینش بالا میره...مضاف بر اینکه من قبلا ها که اینقدر گرونی نبود و بیشتر میگرفتم مثل پلو دم کردم ولی راستش دوست نداشتم...تو سوپ امتحان کن با جو دوسر پرک و کینوا بدون رشته و سیب زمینی و هر نشاسته ای...عالیه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose، Targol، آیسان ۹۶
پاسخ
ممنون از راهنماییت صوفی جون، من میخواستم کنار سالاد بپزم و بذارم.
  • Sufii
پاسخ
دنیا جون قاطی سالاد کن دوقاشقش رو کنارش نذار خیلی هم باحال میشه
  • Donya
پاسخ
مرسی صوفی جون.
امروز اولین تجربه حمص م بود. با دستور شف طیبه درست کردم برای فردا نهار.

یه مقدار رعایت رژیم بدون گلوتن برای مایی که پایه غذاها و دسرهامون نون و آرده یا گندم و جو دارند یا رشته سخته.. اما باید کم کم عادت کنم
  • 2015
پاسخ
دوستان این همه میگن یوگا خوبه من اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم کلا اهل اینجور ورزشا نیستم دلم میخواد هیجان داشته باشه ورزشم و همزمان با ورزش موسیقی شاد با صدای بلند پخش بشه انرژیم صد برابر میشه

حالا نمیشه مثلا با ورزشای دیگه همین نتایج یوگا حاصل بشه؟
  • Donya
پاسخ
من که اصن یوگا کار نکردم و با فضاش آشنا نیستم آرزو

بچه ها دارم میرسم خونه، از فردا میام پهن میشم اینجا Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، Donya، Heven
پاسخ
هر ورزشی متناسب با هر سلیقه ای نیست. مثلا خود من عمرا آدم کار کردن با دستگاه های بدنسازی نیستم.

اصرار به کاری که دوست نداری فکر نکنم به سرانجام برسه عزیزم.

من کلاس پیلاتس هم قبلا رفتم شباهت زیادی با یوگا داره و یه مقدار از سکون یوگا پر تحرک تره. از ایروبیک یواش تره.
البته این یه برداشت کاملا غیرحرفه ای هست. اگر دوست داشتی امتحانش کن.
  • 2015، Heven
پاسخ
من اسپینینگ و فیتنس کار کردم اونا خیلی هیجان دارن مخصوصا وقتی توی باشگاهی
حالا چون قرار برگردم به اصلاح سبکم و یکی از ورزش های توصیه شده یوگاس چند روز هر چی کلیپاشو نگاه میکنم نمیتونم اصلا باهاش ارتباط برقرار کنم ، چون هیچ هیجانی نداره
  • Donya
پاسخ
یوگا رو اگه بخوای فقط به چشم یه ورزش نگاهش کنی به جایی نمیرسی. یوگا یه سبک زندگیه و دنیاییه واسه خودش. بیشتر بعد روحی و معنویش مورد بحثه تا بعد جسمیش، هرچند اگه ارتباط روحی باهاش برقرار بشه و اون تاثیری که باید روی ذهن و درون بزاره رو بزاره صد در صد نتایج جسمی هم حاصل میشه.
بهترین چیز واسه سلیقه ی شما و نتیجه ای که میخوای از ورزش بگیری همون ایروبیک هستش. البته یه نوع ایروبیک قدرتی هم هست به اسم ایروفیت، اون واقعا فوق العادس. اگه تو شهرتون وجود داشته باشه خیلی خوبه. هرچند به مربیش هم بستگی داره.من ایروفیت رو با ۲ تا مربی امتحان کردم. یکیش خیلی خیلی معمولی بود یکیش فوق العاااااااده بود.
  • Donya، Heven
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان