امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
قربونت برم صنوبر جان♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
سلام
من تنبلی تخمدان دارم از نوع متاسفانه حادش  Sad
قدم 161 و وزنم چند سالی هست بین 53 و 55 نوسان داره البته همیشه زیر 50 بودم ولی به لطف مصرف قرصای هورمونی تو این یکی دو سال اخیر چند کیلویی اضافه وزن گرفتم. خب من هیچ وقت چاق نبودم و اصلا تجربه رژیم نداشتم ولی تقریبا 2 ماهه کامل قرصام رو قطع کردم و رژیم pco گرفتم. وزن نکردم که چقدر کم کردم ولی بشدت احساس سبکی میکنم اینجا مینویسم چون فکر میکنم برای همه کسایی که بخوان اصلاح سبک تغذیه داشته باشن کارآمد باشه.

-حذف روغن صنعتی (خیلی خیلی مهمه) / جایگزین: روغن ارده کنجد
-حذف کامل قند و شکر و هر چیزی که تو ترکیباتش شکر باشه / جایگزین: مویز و انجیر خشک و خرما
-حذف لبنیات حیوانی / جایگزین: شیر بادام و بادام
-حذف فست فود و تنقلات
-حذف مرغ و تخم مرغ ماشینی / جایگزین: تخم بلدرچین ولی فعلا مرغ محلی مطمئن پیدا نکردم
-حذف چای سیاه و کافئین / جایگزین: چای سبز و دم نوش. این یکی بی نهایت سختم بود تا چند روز مثل بچه ای شده بودم که از شیر میگیرنش
-حذف نون و آرد سفید / جایگزین: فعلا فقط نون سنگک
-مصرف مغزیجات و کره بادام زمینی همراه میوه برای کنترل قند میوه
و هر روز نیم تا سه ربع ساعت پیاده روی میکنم.

و من همیشه فکر میکردم حکمت لاغر بودنم شکمو بودنمه تو تصوراتم رژیم محال بود برام ولی دیذم نه مجبور باشی همه کار میکنی و الان دیگه پرهیز اصلا سختم نیست
  • **ماهور**، Mohad_1991، niky، Ri Ra، Sufii، آنیدا، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
ماهور جان نگران نباش قند رو‌ قبل از اینکه دیابت ایجاد بشه خیلی راحت میشه کنترل کرد، میتونی کارهایی که مریم تو پست قبلی گفته انجام بدی، خیلی موثرن...ولی برای اینکه سختت نباشه مرحله به مرحله انجام بده، مثلا هفته اول همون رژیم همیشگی فقط قند مصنوعی و هرچی که قند و شکر توش داره روحذف کن، هفته بعد نون سفید رو کم کن، هفته بعد میوه های قند بالا رو کم کن...در کنارش هم پیاده روی، جایی خوندم که اگر روزی ده هزار قدم بردارین همیشه سالم میمونین و رو فرم...اینم امتحان کن...
  • **ماهور**، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
آلمام جان اسم من رو هم میشه به لیست رژیمی ها اضافه کنی؟ قد ۱۶۴ .... وزن ۶۸ ... وزن هدف ۶۰

ماهور یکی از نزدیکای من دقیقا شرایط تورو پیدا کرد. با رژیم چند ساله تونسته قندش رو کنترل کنه و البته همراه با مصرف متفورمین.. البته دکترش بهش گفته بود تو جزو معدود بیمارایی بودی که حرفام رو جدی گرفتی و ظاهرا بهش هدیه هم داده بود.
خیلی این مساله رو جدی بگیر. متاسفانه تو ایران سیستم درمانی با دیابت خیلی سرسری برخورد میکنه تا جایی که اوضاع وخیم بشه. اما اینجا به محض اینکه بفهمن در معرض قندخون بالا هستی، برات چکاپ ماهانه کامل حتی برای چشم و پا تنظیم میکنن. برای واکسن هم اونا جزو اولویت های اول بودن
  • **ماهور**، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
سلام بچه ها
وزن امروز من: ۷۵.۷۵۰
  • شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
بچه ها چقدر اینجا سوت و کوره!!!!
بیاین گزارش روزانه بدین تا از همدیگه انگیزه بگیریم.
  • شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
من که همچنان همونم.....
۶۰
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
من این هفته پریود شدم ، وزن نمیکنم
تا دو هفته دیگه
هر روز پیاده روی و یک روز در میون باشگاه دارم.

احساس میکنم استپ وزنی پیدا کردم
فعلا حساس نمیشم
پاسخ
من امروز صبحانه ۲ تیکه نان جو دوسر با کمی پنیر کم چرب و گوجه، با یه فنجون اسپرسو خوردم
میان وعده یه هلو انجیری
ناهار یه کفگیر شوید پلو و یک تیکه ماهی سرخ شده، با سالاد و لیمو و زیتون
میان وعده یک موز متوسط
شام ۴ تا تیکه کوچیک نان جو دوسر با کمی پنیر و باقی مونده ی سالاد ظهر
بعد شام هم چای و یه دونه خرما. یه هلو انجیری یه گلابی نصف نادنگی
امروز یکم زیاد میوه خوردم فکر کنم. ولی در کل راضیم.
  • شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها شما روزانه به مقدار پروتئینی که می‌خورید دقت میکنید؟
گویا خیلی مهمه تو بحث رژیم من بطور میانگین ۶۰ ۷۰ گرم پروتئین مصرف میکنم در روز ولی اینایی که تو اینستا تو زمینه تغذیه فعالن میگن باید حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ باشه
  • **ماهور**، Sufii، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان