من خلال پسته و بادوم تزیینی رو نمیپزم، میشورم و میذارم حدود یکساعت اینا تو چندقاشق گلاب خیس بخوره بعد با زرشک تو کره تفت میدم (خیلی کم زیر یکدقیقه) و زعفرون میزنم و برنجم چندقاشق میریزم که زعفرونی بشه روی برنجم سرو میکنم...
خلال نارنج و پرتقال باید کامل سفیدیشو بگیری بعد سه بار هربار پنج دقیقه بذار تو ابجوش و بعد ابکش کن (سه یا چهاربار لازمه), من تو این مرحله یا خلالامو خشک میکنم یا میذارم تو فریزر هرموقع خواستم رو پلو بریزم با روغن یا کره و کمی شکر تفت میدم...میتونی با زرشکت همزمان قاطی کنی یا جدا بذاری
بنظرم مرغ یا گوشتت یکیش زعفرونی باشه یکیش ربی، دوتاشو یه مدل درست نکن
خلال نارنج و پرتقال باید کامل سفیدیشو بگیری بعد سه بار هربار پنج دقیقه بذار تو ابجوش و بعد ابکش کن (سه یا چهاربار لازمه), من تو این مرحله یا خلالامو خشک میکنم یا میذارم تو فریزر هرموقع خواستم رو پلو بریزم با روغن یا کره و کمی شکر تفت میدم...میتونی با زرشکت همزمان قاطی کنی یا جدا بذاری
بنظرم مرغ یا گوشتت یکیش زعفرونی باشه یکیش ربی، دوتاشو یه مدل درست نکن