امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع کاچی
#4
آره خیلیا نمیریزن و فقط با آرد و روغن و شکر و زعفرون درست می کنن که اون به نظرم فایده ای نداره اما تمام این ادویه ها تا جایی که من می دونم و یادمه، گرم و مناسب زایمان هستن... حتی زیره برای شیر و گرفتن نفخ عااالیه...
فقط مثلا طب سنتی میگه پسردارا رازیانه نخورن ولی توی آلمان و استرالیا اصلا مشکلی نداره... از اونور برای شیر عااالیه و زیادش می کنه...
ولی در کل وقتی ترکیب رو بدونی میشه کم و زیاد کرد و برای همین هم دوست دارم خودم ادویه هام رو ترکیب کنم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۱۷ عصر
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۸، ۰۷:۲۲ عصر
RE: انواع کاچی - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۱:۱۳ صبح
RE: انواع کاچی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۲:۵۸ صبح
RE: انواع کاچی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۰ عصر
RE: پرسش و پاسخ آشپزی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۱/۸/۲۲، ۰۱:۵۹ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان