۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۵:۵۳ صبح
رز دقیقا درست میگی یکی از مشکلات اصلی من با اکثر غذاهایی که نمیخورم بافتشونه نه طعمشون، مثل همین موز، انجیر، حتی سرشیر وگرنه مثلا بوی موزو خیلی دوست دارم و عاشق کیک یا نون موزی ام ( موز قاطی مواد کیک پخته شده باشه و بافتش معلوم نباشه) وگرنه منم فیلینگ موز و گردوی کیکا رو میزنم کنار...پیاز هم بیشتر همینطوره یعنی حس اینکه یه چیز شیرین و لزج زیر دندونم بیاد منو میکشه...
اما سیر نه اصلا با بوی سیرداغ همسایه فشارم میوفته و سردرد میشم فکر کنم اون داستانش فرق داره
اما سیر نه اصلا با بوی سیرداغ همسایه فشارم میوفته و سردرد میشم فکر کنم اون داستانش فرق داره