رز منم سایدم سامسونگ مدل روسو ۲ هست و ۳۲ فوت. میدونی که با وجود دونفره بودنمون شکمو هم هستم. من دو تا کشوی پایینی فریزرم رو برای کلی حبوبات خیسونده که تو کیسه فریزر جداگانه به اندازه هر وعده مصرفم گذاشتم استفاده میکنم. مثلا حدود یک کیلو لپه با یک کیلو عدس با نیم کیلو نخود و یک کیلو لوبیا قرمز و نیم کیلو جو پوستکنده، به اضافهی باقلای باقلاقاتق و باقالی باقالیپلو و چند تا چیز دیگه. کل اینا تو یه کشوی فریزرم جا میشه. تو کشوی پایینیش که کمی کوچکتره هم بستنی و ذرت و نخودفرنگی و مثلا سوسیسی چیزی خریده باشم میذارم با سیبزمینی نیمهمنجمد آماده.
حالا تو چهار تا قفسهی فریزرمم اینطوری:
یه قفسه فقط سبزی یخزده (قرمه، پلویی، آش، نعناجعفری، جعفری خالی، تره فرنگی، .. از هر کدوم نزدیک یک کیلو گاهیم نیم کیلو). بعد چیدمانمم مرتبه. یعنی چندین لایه رو هم تلنبار نیست. اگر بخوای تلنبار کنی که فراوون جا هست.
یه قفسه دیگهش مخصوص گوشت قرمز (اغلب یه رون گوسفند با یکی دو کیلو چرخکرده و همبرگر آماده و ظرف پلاستیکی خورشتی که پختم و زیاد اومده باشه و ..)
یه قفسه دیگه مخصوص مرغ و ماهی میگو هست.
یه قفسه دیگه هم مخصوص نون و خمیر پیتزای آماده.
یعنی من هم همیشه همه چیز تو فریزرم باااااید باشه تا بتونم هوس هر غذایی کردم سرییییع درستش کنم، هم به شدت نظم و تلنبار نبودن برام مهمه.
فکر کنم با این تفاسیر تو هم ساید معمولی ۳۲ فوت کافیت باشه. اونی که آلما گفت ۳۴ فوته.
راستی این مدل یخچالمو الان زده ۱۰۰ میلیون. جالبه که موجود هست هنوز.
تو قسمت یخچالشم که دیگه میتونی تصور کنی منِ شکمو همیشه کلی چیز میز دارم. منم آرد و آجیل تو یخچال میذارم.
تازه تو در فریزر و یخچالم که جای جدا هست، تو اونا پنیر پیتزا و کره و سس و .. میذارم. جای نوشیدنشم که جدا و مشخصه. به نظرم ساید ساده هم برای تو کفایت میکنه.
https://www.digikala.com/product/dkp-514...84-rosso2/
مخلص کلام این که روی چهار در بودن تمرکز نکن. بدون که ۳۲ فوت به بالا میخوای. ۳۲ فوت خودشم برات کافیه.
حالا تو چهار تا قفسهی فریزرمم اینطوری:
یه قفسه فقط سبزی یخزده (قرمه، پلویی، آش، نعناجعفری، جعفری خالی، تره فرنگی، .. از هر کدوم نزدیک یک کیلو گاهیم نیم کیلو). بعد چیدمانمم مرتبه. یعنی چندین لایه رو هم تلنبار نیست. اگر بخوای تلنبار کنی که فراوون جا هست.
یه قفسه دیگهش مخصوص گوشت قرمز (اغلب یه رون گوسفند با یکی دو کیلو چرخکرده و همبرگر آماده و ظرف پلاستیکی خورشتی که پختم و زیاد اومده باشه و ..)
یه قفسه دیگه مخصوص مرغ و ماهی میگو هست.
یه قفسه دیگه هم مخصوص نون و خمیر پیتزای آماده.
یعنی من هم همیشه همه چیز تو فریزرم باااااید باشه تا بتونم هوس هر غذایی کردم سرییییع درستش کنم، هم به شدت نظم و تلنبار نبودن برام مهمه.
فکر کنم با این تفاسیر تو هم ساید معمولی ۳۲ فوت کافیت باشه. اونی که آلما گفت ۳۴ فوته.
راستی این مدل یخچالمو الان زده ۱۰۰ میلیون. جالبه که موجود هست هنوز.
تو قسمت یخچالشم که دیگه میتونی تصور کنی منِ شکمو همیشه کلی چیز میز دارم. منم آرد و آجیل تو یخچال میذارم.
تازه تو در فریزر و یخچالم که جای جدا هست، تو اونا پنیر پیتزا و کره و سس و .. میذارم. جای نوشیدنشم که جدا و مشخصه. به نظرم ساید ساده هم برای تو کفایت میکنه.
https://www.digikala.com/product/dkp-514...84-rosso2/
مخلص کلام این که روی چهار در بودن تمرکز نکن. بدون که ۳۲ فوت به بالا میخوای. ۳۲ فوت خودشم برات کافیه.