دنیا بیشتر شاید فرصت نکنی، بچه وقت آدمو خیلی پر می کنه. البته سه ماهگی خوبه هم یه مقدار جا افتاده و یکسره در حال شیر خوردن، پوشک کثیف کردن نیست و ازونورم هنوز حرکت خاصی نمی کنه و با تشک بازی اینام بعضا سرگرم میشن. مواد تمیز کننده ضعیفتر می تونی به کار ببری که بوی خاصی نداشته باشن یا مواد طبیعی برای بعضی جاها که میشه. صدا هم بچه با بچه فرق داره. دختر من از ۷-۸ ماهگی از صدای جاروبرقی و بلندر اینا می ترسید تا ۱۳ ماهگی اینا. البته میذاشتمش تو آغوشی تو بغلم و جارو می کشیدم مشکلی نداشت. ولی مثلا پسر خواهرم عشق جارو برقی و خصوصا ماشین لباسشویی بود. الان ۳.۵ سالشه بازم یکسره با ماشین لباسشویی مشغوله و ۴-۵ تا ماشین لباسشویی اسباب بازیم داره. جارو برقی و کلا خیلی وسایل خونه رو داره و دوسشون داره خخخ
راستی بهتم تبریک نگفتم دنیا جون و خدا گل پسرتو حفظ کنه و برات خیلی خوشحالم و امیدوارم حسابی از مادری براش لذت ببری. غلتم زوده، من دخترم از چهار ماهگی غلت زد. یه سری حرکات هست روی توپ پیلاتس، تو سن پسرت میشه باهاش کار کرد و گردن ایناشو سفت می کنه و بعد راحت غلت اینا می زنه. تو بهزیستی هم احتمالا برای اینکه کارشون راحتتر باشه و بچه زود به حرکت نیفته هم هی فقط بذارم تو تخت بخوابه اینا و کمتر پیش بیاد باهاش بازی کنن
راستی بهتم تبریک نگفتم دنیا جون و خدا گل پسرتو حفظ کنه و برات خیلی خوشحالم و امیدوارم حسابی از مادری براش لذت ببری. غلتم زوده، من دخترم از چهار ماهگی غلت زد. یه سری حرکات هست روی توپ پیلاتس، تو سن پسرت میشه باهاش کار کرد و گردن ایناشو سفت می کنه و بعد راحت غلت اینا می زنه. تو بهزیستی هم احتمالا برای اینکه کارشون راحتتر باشه و بچه زود به حرکت نیفته هم هی فقط بذارم تو تخت بخوابه اینا و کمتر پیش بیاد باهاش بازی کنن