نونا باز خوبه دو ماهگیش خوب شده دخترت. سهند که تازه تو دوماهگیش این عادتو شروع کرده. واقعا گردنم درد میکنه انقد تو بغل نگهش داشتم. مخصوصا که باید وزنشو با یه دست نگه دارم، با یه دست هم گردنشو کنترل کنم چون یاد گرفته سرشو بلند کنه ولی کنترل کاملشو نداره. حالا درسته همه به من میگن تو دستات ضعیفه و این حرفا. ولی خدایی یه مرد قوی هم چهار کیلو بار رو یه دستی 6_7 ساعت پشت هم نگه داره، گردن درد و دست درد میگیره.
ممنونم رز عزیز. توصیه هات همیشه خوبه. دقیقا به قول خودت گفتم دوسال بیخیال کار و پیشرفت و درآمد و استقلال و.... میشم تا بچم یکم جون بگیره. ولی جسمی واقعا فرسایشی هست.
راستی من آغوشی ندارم. میخوام بگیرم. این پارچه ای ها خوبه؟ یا این کانگورویی ها؟ البته پارچه ای که چیزی نیست. خودم میتونم بدوزم. بچه تو کدوم راحت تره شما که استفاده کردید؟
ممنونم رز عزیز. توصیه هات همیشه خوبه. دقیقا به قول خودت گفتم دوسال بیخیال کار و پیشرفت و درآمد و استقلال و.... میشم تا بچم یکم جون بگیره. ولی جسمی واقعا فرسایشی هست.
راستی من آغوشی ندارم. میخوام بگیرم. این پارچه ای ها خوبه؟ یا این کانگورویی ها؟ البته پارچه ای که چیزی نیست. خودم میتونم بدوزم. بچه تو کدوم راحت تره شما که استفاده کردید؟