من مخالف ژن نیستم
اولین مورد همین ژنه به نظرم... ولی با رژیم غذایی ایرانی، به نظرم پذیرش غذای بی مزه (سبزیجات و اینا) برای بچه سخت میشه... و ما هم کلا سیستم غذامون رو دیگه تغییر دادیم یعنی غذای خودمون هم غلبه با سبزیجات، کم نمک، شکر خیلی محدود، چیزای بی فایده مثل چای و قهوه برای بچه اصلا نداریم (یعنی یکی دو بار گفت چای، منم با آب شیر قاطی کردم، یه قلپ خورد، همه رو تف کرد توی لیوانش
یا مثلا خیلییی تلخ براش ریختم کلا بدش اومد و تف کرد دیگه هم هوس نکرد... قهوه هم که اصلا ندادیم بهش... فقط ضعفمون شکلات کاکائویی و شیرکاکائوئه)... بیشتر به موادش فکر می کنم تا مثلا خوش رنگ و لعاب بودن و روغن انداختن و ایناش... و او هم که می بینه ما چطور می خوریم...
البته بچه ها همه ی اینا به این معنی نیست که بشینه بخوره... نه واقعا نشستن توی کار پسرم نیست... هزاران بار دور میزنه، هی باید یادآوری کنی، یه وقتا به زور میدیم... چون مثلا شام که نمی خوره، شب از گرسنگی بیدار میشه و همه مون بدخواب میشیم... دندوناش هم خب خراب میشه... و خب آره، واقعا شرایط شما که اع*تص*اب شیر یا غذا کنه رو ما نداشتیم خدا رو شکر...

البته بچه ها همه ی اینا به این معنی نیست که بشینه بخوره... نه واقعا نشستن توی کار پسرم نیست... هزاران بار دور میزنه، هی باید یادآوری کنی، یه وقتا به زور میدیم... چون مثلا شام که نمی خوره، شب از گرسنگی بیدار میشه و همه مون بدخواب میشیم... دندوناش هم خب خراب میشه... و خب آره، واقعا شرایط شما که اع*تص*اب شیر یا غذا کنه رو ما نداشتیم خدا رو شکر...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم