۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۸:۱۵ عصر
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۷:۲۰ عصر)youtab نوشته است:(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۵:۵۶ عصر)youtab نوشته است: بچه ها دوباره سلام ببخشید من یهو رفتمراستی گفت اگه شیر نخورد چند روزم با لیوان اشکال نداره و با شیشه نده اصلا
جواب از رو بردیم ممیشی گفت شیشه رو از همین الان ازش بگیر
هرچقدر میخواد بهش اب بده اما با لیوان
شیر هم فقططط با لیوان
حتی نی دار هم نه جون ممکنه از دوریه شیشه به اون وابست6 بشه
وای خیلی سخته
الان شیر درست مردم بخوره بخوابه ریختم تو لیوان یه قلپ خورد زد کنار دنبتل شیشه
باز دلم نیومد با شیشه دادم خوابید
میگم راهکاری دارین؟
خرسی شو هم که میخوابید روش اب میخورد رو جمع کردم گذاشتم بالای کمد دیواری نبینه فعلا
اهان گفت فکر نکم زمستونه اصلا خونه رو زیاد گرم نکنین در حد همون 21،22 درجه
دقیقا ما یه 15، 16 روزیه که خونه رو به هزار روشگرم میکنیم خیلی شبا موقع خواب
از همون وقتم اینجوری شد دقیقا
همشم شب تا صبح با یه سرهمی و تو خیس عرقه
میگم زود نیست الان اگه شیرش کمتر یا حذف بشه؟
نه بابا یوتاب اصلا زود نیست، شیرخشک رو توی سن مناسب بگیری به نفع بچه س واقعا، فکر کنم قبلا هم اشاره کرده بودم که اگه شیرخشکیه بگیر، واقعا خارجیا بین 12 تا 18 ماه دیگه کاممممل بچه رو می گیرن... حتی شیر مادر رو زود قطع می کنن خیلیا... ولی خب ماها بخاطر سیستم غذایی ضعیفمون و آلودگی ها میگن 2 سال کامل رو بدید که بچه حداقل از طریق شیر مادر یکم کمک بشه بهش و بیماری و اینا دیرتر بیاد سراغشون که خب شما از اول این قضیه رو داشتید دیگه و با پرونار و این چیزها کمک کردید...
ببین همونطور که پری و ترگل گفتن، هم یه ذره یه ذره، سوراخ به سرش اضافه کن و بعد از یه مدت هی ببر تا صاف شه... بعد هی شکمش رو با مواد غذایی پر کن، یعنی مواد مختلف خوراکی توی خونه داشته باش، قبل از اینکه بخواد اشاره ای به شیر بکنه، خودت هی دائم بهش آفر بده.. هی باهاش بازی کن و سر بازی هی بهش مواد خوراکی بده... خیلیییی کمک بزرگیه... بعد هم هی از شیرخشک کم کن، به آب اضافه کن... کم کم که ببینه آب خالیه و سرشم گشاد شده و شکمش هم که حین روز سیره، خودش میذاره کنار... اگه می تونی ببریدش بیرون دائم، اینم خیلی خوبه، وقتی میگه تشنه مه، یه ظرف آّبی که می خوای عادتش بدی رو بده دستش... اصلا نگو که شیشه نیست و اینا، فقط وقتی درخواست کرد، همون رو در اختیارش بذار، هر چقدرم جیغ میغ زد، فقط بگو مامان آبی که داریم همینه... یا مثلا شیر بسته بندی کوچیک هست، از اونا همیشه دم دستت باشه، بگو اب داریم و شیر، کدوم رو می خوای؟ (این نی چون همیشگی نیست اکی هست، ولی شیشه ی شیرش رو بدون نی بگیرید، کلا هم سخته تمیز کردنش هم وابستگی میاره، اما نی برای مثلا شیر یا شیرکاکائوی کوچولوی آماده، یکی از روش های تقویت کلامی بچه هستش و مهارت تکاملیش رو بیشتر می کنه، اگه دکترش خیلی اصرار کرده که اصلا نی ندید، از این شیر یا شیرکاکائوهای مینی سایز بگیر)... و حتما توی کیفت چندین تنقلات که دوست داره رو هم داشته باش، اسباب بازی هم همچنین... اصلا فقط برید ببینید... یا مثلا برید پارک بازی های سرپوشیده که هست، فقط سرش گرم باشه عادتش کم شه که اذیت نشه و خودتون هم اذیت نشید

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم