امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یا ترشی گوجه
#13
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۵۴ صبح)Nasim67 نوشته است: رز جان ماندگاری این مدل ترشی چقدره؟ مثلا میشه یه شیشه رو تا یکی دوماه بعد باز نکرد؟

والا توی یخچال احتمالا می مونه ولی به نظر خودم یکم نرم میشه... البته شاید نمک دریا نمیزدن... ولی همینکه ترشیه ولی خرت خرتیه خودش جذابیتشه Big Grin در کل اگه سیلش کنی احتمالا کپک نزنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • niky، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یا ترشی گوجه - توسط Rose - ۱۴۰۰/۸/۱، ۰۱:۳۵ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان