۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۲:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۳:۰۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم من قبلش تفت نمیدم
دیدی عدس رو واسه عدس پلو تا چه حد میپزیم؟
یکم هنوز مغزش سفت باشه ،اطرافش نرم شده
بعد ک خنک شد بسته بندی میکنم
هر موقع خواستم استفاده کنم ،همراه گوشت تفت میدم ۵ دقیقه
osts
تشکر Given: 5,948
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار: 16,467
میزان اخطار: 0%
#1
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۱ عصر (آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
کیک ساده (همه کاره)
این کیک واسه همه چی میشه استفاده شه ،کاکائو بزنی ،مغز بهش اضافه کنی یا برای خامه کشی استفاده کنی .
۴ عدد تخم مرغ
۱۸۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۳ بار الک شده
۴۰ گرم آبجوش و ۴۰ گرم روغن مایع
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل مقداری
اگه خواستی شکلاتی باشه ۳ قاشق پودر کاکائو اضافه کن و از آرد ۳ قاشق کم کن
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور تند میزنیم،به صورت بارانی شکر اضافه میکنیم ۳ دقیقه دیگه میزنیم، بعد آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مخلوط آرد رو اضافه میکنیم توی ۳ مرحله و با لیسک فولد میکنیم توی قالب میریزیم ک چرب کردیم از قبل ،قالب ۲۲ سانت میان تهی یا ۲۰ سانت معمولی
توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت
میزان شکر رو میتونید کم و زیاد کنید بسته به ذائقه ،اگه برا خامه کشی هست که ۱۱۰ گرم شکر کافیه
اگر مغزیجات اضافه میکنی ،اول توی یه قاشق آرد بغلتانید بعد به مخلوط کیک اضافه کن که ته نشین نشه مغزیجات
بفرمایید آیسان جان
دیدی عدس رو واسه عدس پلو تا چه حد میپزیم؟
یکم هنوز مغزش سفت باشه ،اطرافش نرم شده
بعد ک خنک شد بسته بندی میکنم
هر موقع خواستم استفاده کنم ،همراه گوشت تفت میدم ۵ دقیقه
osts
تشکر Given: 5,948
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار: 16,467
میزان اخطار: 0%
#1
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۱ عصر (آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۵۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
کیک ساده (همه کاره)
این کیک واسه همه چی میشه استفاده شه ،کاکائو بزنی ،مغز بهش اضافه کنی یا برای خامه کشی استفاده کنی .
۴ عدد تخم مرغ
۱۸۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۳ بار الک شده
۴۰ گرم آبجوش و ۴۰ گرم روغن مایع
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل مقداری
اگه خواستی شکلاتی باشه ۳ قاشق پودر کاکائو اضافه کن و از آرد ۳ قاشق کم کن
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور تند میزنیم،به صورت بارانی شکر اضافه میکنیم ۳ دقیقه دیگه میزنیم، بعد آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
مخلوط آرد رو اضافه میکنیم توی ۳ مرحله و با لیسک فولد میکنیم توی قالب میریزیم ک چرب کردیم از قبل ،قالب ۲۲ سانت میان تهی یا ۲۰ سانت معمولی
توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت
میزان شکر رو میتونید کم و زیاد کنید بسته به ذائقه ،اگه برا خامه کشی هست که ۱۱۰ گرم شکر کافیه
اگر مغزیجات اضافه میکنی ،اول توی یه قاشق آرد بغلتانید بعد به مخلوط کیک اضافه کن که ته نشین نشه مغزیجات
بفرمایید آیسان جان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎