نسیم جان ممنونم از دلداریت.عمیقا امیدوارم پسر منم تو هواپیما بخوابه.آخر این ماه میریم سفر و فکر اینکه بخواد تمام مدت جیغ بزنه پشیمونم میکنه از رفتن.
فکر کنم شما ایران زندگی نمیکنی. درسته؟
والا ما جمعه برای اولین بار پسرمو با کالسکه بردیم بیرون. کل راه کالسکه تو بغل من و شوهرم بود و داشتیم از موانع ردش میکردیم. تازه الان فهمیدم چرا میگن تهران برای معلولین مناسب سازی نشده. جوی های بدون پل. پیاده روهای بالا پایین. خلاصه من به این نتیجه رسیدم تنهایی اصلا نمیتونم با کالسکه برم بیرون. حتما باید شوهرم باشه که اون جلوی کالسکرو بلند کنه من پشتشو. چون کریر رو هم رو کالسکه نصب میکنیم سنگین میشه و نمیشه از کسی کمک گرفت
مرسی یوتاب جان. جالبه که تلویزیون باعث میشه بچه دیر حرف بیفته. اتفاقا من فکر میکردم تسریع میکنه
فکر کنم شما ایران زندگی نمیکنی. درسته؟
والا ما جمعه برای اولین بار پسرمو با کالسکه بردیم بیرون. کل راه کالسکه تو بغل من و شوهرم بود و داشتیم از موانع ردش میکردیم. تازه الان فهمیدم چرا میگن تهران برای معلولین مناسب سازی نشده. جوی های بدون پل. پیاده روهای بالا پایین. خلاصه من به این نتیجه رسیدم تنهایی اصلا نمیتونم با کالسکه برم بیرون. حتما باید شوهرم باشه که اون جلوی کالسکرو بلند کنه من پشتشو. چون کریر رو هم رو کالسکه نصب میکنیم سنگین میشه و نمیشه از کسی کمک گرفت
(۱۴۰۰/۸/۳، ۰۵:۴۸ عصر)youtab نوشته است: سلام عزیزای دلم
اومدم بکم قربون دلای ههمتون
خداروشکر که اینجا رو داریم
راستی امروز دوز دوم واکسن رو زدم
ماهم تی وی رو کلا مه از قبل روشن نمیکردیم مگر برای دیدن فیلم و سریال دانلودی
الانم فقط وقتی پسرم خوابه
همین
دکترش به شدت مخالفه و میگه باعث میشه بچه دیر به حرف بیوفته یا خدایی نکرده اختلال گفتاری پیدا کنه
تا دوسال رو من خیلی جاها خوندم که تی وی و موبابل و چیرای پر سروصدا مممنوعه
مرسی یوتاب جان. جالبه که تلویزیون باعث میشه بچه دیر حرف بیفته. اتفاقا من فکر میکردم تسریع میکنه