۱۴۰۱/۱۱/۱۱، ۰۹:۰۶ عصر
عاطفه نمیشه پودر قهوهی فوری هم ارزون باشه هم خوشمزه. معمولاَ خوشمزههاش گرونترن. و البته در کل سعی کن یه «فرنچ پرس» (مثل همون عکس دومی که رز گذاشته) یا قهوهجوش برای قهوه ترک بگیری و از قهوهی واقعی لذت ببری. اگر فرنچ پرس بگیری میتونی راحت قهوه فرانسه بخری (به همین اسم میخری و منظور فقط سایز دونههاش هست که مناسب فرنچ پرسه)، که انواع و اقسام داره و راحت و با قیمت مناسب پیدا میشه، و اگر قهوهجوش بخری هم که پودر قهوه ترک تو بازار براش فراوونه.
به نظر من هر دوی اینها در درازمدت ارزونتر از نسکافه یا قهوه فوری هم برات در میان.
ولیییی برای این که واقعاَ به سوالت جواب داده بشه هم:
به نظر من تنها قهوه فوری واقعاَ خوشمزه «نسکافه اسپرسوی فوری» هست یا Nescafe Espresso Coffee که دونههاش خیلی ریزترن. این مدل خیلی خیلی سخت گیر میاد، خیلی هم گرونه. ولی زیاد دنبالش نگرد چون حتی تهران هم پیدا کردنش دشواره. من فقط برای اطلاع عمومیت این رو گفتم، چون بیاغراق نسکافهی خوشمزهتر از این نداریم:
به نظر من هر دوی اینها در درازمدت ارزونتر از نسکافه یا قهوه فوری هم برات در میان.
ولیییی برای این که واقعاَ به سوالت جواب داده بشه هم:
به نظر من تنها قهوه فوری واقعاَ خوشمزه «نسکافه اسپرسوی فوری» هست یا Nescafe Espresso Coffee که دونههاش خیلی ریزترن. این مدل خیلی خیلی سخت گیر میاد، خیلی هم گرونه. ولی زیاد دنبالش نگرد چون حتی تهران هم پیدا کردنش دشواره. من فقط برای اطلاع عمومیت این رو گفتم، چون بیاغراق نسکافهی خوشمزهتر از این نداریم:
![[تصویر: nescafe_espresso_u6b7.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/nescafe_espresso_u6b7.jpg)