![[تصویر: a4f92007-c7f6-4a0f-b731-c1b537fa6212_rz5n.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/a4f92007-c7f6-4a0f-b731-c1b537fa6212_rz5n.jpeg)
- تو ظرف مناسب فر سیب زمینی و هویج میذاریم و مرغ را روی اونها میذاریم که در پخت به ته ظرف نچسسسبه
![[تصویر: 48bad420-83e0-4267-92be-263b9a02aabb_7iso.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/48bad420-83e0-4267-92be-263b9a02aabb_7iso.jpeg)
در نهایت در فر دمای ١٨٠ درجه به مدت ٣-۴ ساعت بسته به اندازه مرغ
هر نیم ساعت هم با فرچه از روغن مرغ روی پوست مرغ میزنیم تا خوب برشته و طلایی بشه
اینجا دو ساعت گذشته
![[تصویر: 5d96901b-604d-42a2-9241-93403806548c_6zj.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/5d96901b-604d-42a2-9241-93403806548c_6zj.jpeg)
![[تصویر: 099dde62-7e70-4770-a526-f874b75d62ee_n7fj.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/099dde62-7e70-4770-a526-f874b75d62ee_n7fj.jpeg)
عکس بالا سه ساعت و نیم
موقع سرو نخ ها را جدا کنید ، استخوان سینه مرغ را با چاقو دربیارین و تزیین کنید اون سیب زمینی و هویج هم خیلیییی خوشمزه میشه
![[تصویر: 18dccd2b-e2de-4ae0-bf8c-c98286947aa7_vkzs.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/18dccd2b-e2de-4ae0-bf8c-c98286947aa7_vkzs.jpeg)
مهمون هام خیلی گرسنه بودن دیگه فرصت تزیین بیشتر نبود
![[تصویر: 0efb3ead-31ea-4324-921b-d4b4e0b9bffd_m5hg.jpeg]](https://s2.uupload.ir/files/0efb3ead-31ea-4324-921b-d4b4e0b9bffd_m5hg.jpeg)
جاتون خالی❤️
اگر دلتون خواست برای ناهار یا شام فردا تدارک ببینید