۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۱۱:۲۸ عصر
(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۸:۵۰ عصر)ستیلیته نوشته است: آخه سور هدفش فرق میکنه. هدفش اینه که نشون بده من به چیزی که میخواستم رسیدم و خوشحالم، آهای همسایهها خبردار! ولی خب خیرات واسه اینه که طرف خیلی از چیزی که دریافت کرده (کباب) خوشحال بشه و دعای خیری برای متوفی بخونه.
والا ما سور رو به همسایه نمیدیم... کدوم همسایه از اهداف ما خبر داره که بخوایم با رسیدن به هدفمون بهشون سور بدیم؟ ما که به خانواده و فامیل میدیم که می دونسته هدفمون چیه، چقدر تلاش کردیم، تشکر از اونهایی که پشتمون بودن و کمکمون کردن و چیزای این مدلی که دخلی به همسایه نداره و معمولا هم توی رستورانه... نه یه پرس غذا...
عقیقه هم باشه یا فامیله یا افردا نیازمند کمک...
ولی اینکه مثلا به یمن ورود یه فرد جدید به خانواده بخوام به کسی که نه منو میشناسه نه اهدافم رو می دونسته نه من اونها رو می شناسم، چیزی بدم که حالا یک دعایی هم برای بچه م بکنن، اولویت اولم اونی هست که نیازمند کمکه، نه اونی که صرفا باهام همسایه اس و خب شرایط مالی عالی داره... من این رو خیرات می دونم نه سور... ولی اگر سور هم بود، وقتی انتخاب بین کساییه که از اهدافم خبر نداشتن (همسایه ها و افرادی که به کمکم نیاز دارن)، اولویتم اونهاییه که نیازمند کمکن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم