رز عزیز من کاملا با کلیت حرفتون موافقم. ولی من هیچ جایی نگفتم که شکر اوکی هست. حتی گفتم شکر هیچ وقت به فرنی نزدم و الان هم که پسرم ۲ سالشه سعی میکنم مصرف شیرینیجاتش به حداقل برسونم. اون حرفو واسه این زدم که شما گفتین بعضی بچه ها با شکر غذای جامد رو شروع میکنن. خواستم بگم که فرنی بدون ذره ای شکر کاملا بیمزه است و به هیچ عنوان شیرین نیست. این که جو دو سر ، کینوا، دانه چیا و.... کاملا مقوی هستن شکی درش نیست. ولی بحث سر شروع کردنه که شاید فقط ۲ هفته اول باشه. کم کم باید مواد غذایی جدید وارد کرد. همانطور که لیانه جان گفتن برنج یه غذایی هست که آلرژی زاییش به شدت پایینه. و از اون جایی که تو ایران فراوانی برنج هست و نه جو دوسر واسه همین تو رفرنس پزشکای ایران آرد برنج توصیه شده. اینی هم که میگین برنج آبکش خاصیت نداره کاملا قبول دارم. ولی توی فرنی به هیچ عنوان برنجی آبکش نمیشه. من کاملا موافق اینم که با رفرنس های به روز پیش بریم. با خوندن اینترنت و دنبال کردن مطالب پزشکی ولی کلا افراط و تفریط خوب نیست. این که بچه های خارج رو کاملا سالم بدونیم و بچه های ایران رو مریض و ناتوان فقط به دلیل خوردن برنج عجیبه! باز هم میگم من در کنار فرنی به پسرم انواع پوره ها رو هم دادم. هیچ مقاومتی هم در برابر فرنی ندارم . الان هم کینوا و دانه چیا و جو دوسر به شکل بلغور البته نه فقط پرک تو برنامه غذایی پسرم هست و سعی میکنم از همه گروههای غذایی بهش بدم. ولی باز میگم بحث سر شروع کردنه.
بله بچه ها برای از بین بردن آرسنیک برای درست کردن آرد برنج ۲۴ ساعت برنجو خیس کنین. اول اونقدر بشورید تا آبش کاملا زلال بشه و بعد ۲۴ ساعت خیسش کنین.
کژال جان دعا میکنم همه چی خوب پیش بره برای پسرت
بله بچه ها برای از بین بردن آرسنیک برای درست کردن آرد برنج ۲۴ ساعت برنجو خیس کنین. اول اونقدر بشورید تا آبش کاملا زلال بشه و بعد ۲۴ ساعت خیسش کنین.
کژال جان دعا میکنم همه چی خوب پیش بره برای پسرت
