امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور انواع ته چین های محلی ایران
#4
نه پختش فقط طولانیه ماری جان اگرم کوتاه بخوایین راهشو گفتم آماده کردن موادش آسونه همه چی تقریبا خام گذاشته میشه فقط بادمجونه تفت میخوره و اسفناج
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط Rose - ۱۴۰۰/۸/۶، ۰۸:۱۴ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۰/۸/۶، ۱۱:۵۱ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۰/۸/۷، ۰۲:۴۵ صبح
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۰/۸/۷، ۰۳:۳۲ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۰/۸/۷، ۰۴:۲۵ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۵/۲۳، ۰۱:۰۹ صبح
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۱/۶/۱۷، ۱۰:۵۲ صبح
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط رخشید - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۱:۵۷ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۰ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۵ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط Sufii - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۱۱:۲۶ عصر
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط nona - ۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۲:۱۸ صبح
RE: دستور انواع ته چین های محلی ایران - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۲:۲۲ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان