۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۰۱:۲۸ صبح
حامی جان راحته عزیزم
بلغور رو یک شب خیس میکنم بعد با سه برابر دوغ میذارم بپزه آخرش یه کم تره کوهی بهش اضافه میکنم بعضی وقتا هم هیچی
اولش اصلا هم نمیزنم ته نگیره
من فرداش باهاش آش درست میکنم بقیه اش رو شوفاژ خشک کردم خوب بود
تو فریزر هم گذاشتم اوکی بود
بلغور رو یک شب خیس میکنم بعد با سه برابر دوغ میذارم بپزه آخرش یه کم تره کوهی بهش اضافه میکنم بعضی وقتا هم هیچی
اولش اصلا هم نمیزنم ته نگیره
من فرداش باهاش آش درست میکنم بقیه اش رو شوفاژ خشک کردم خوب بود
تو فریزر هم گذاشتم اوکی بود