بچه ها نمیخوام ناامیدتون کنم، ولی این موضوعات تا حدود 2 سالگی هست... تازه ما که 2.5 هستیم، هنوزم یه وقتا می خوابونیمش، بعد 45 دقیقه یه صدایی درمیاره (انگا که چرخه ی خوابش کامل شده و باید بیدار شه...)... غذا هست، مشکلات و شیطونی ها هست... واقعا تا 2 سال منتظر تغییرات روز به روز باشید و بخصوص به واندرویکس توجه کنید که آماده باشید و اگه لازم بود کمک بگیرید، یخچالتون رو پر کنید یا اینکه حتی تنها نباشید و بیشتر برید بیرون و اینها، به راحت تر گذروندن این دوران کمک می کنه...
من که تا 3 سالگی برای خودمون گفتم خبری از استیبلیتی نیست... چون پسرم فوووق العاده شیطونه و خیلی چیزایی که الان شما میگید رو ما مثلا تا 1 یا حتی 2 سالگی نداشتیم بخصوص بحث خواب پیوسته که ما تا 7 ماهگی واقعا هر 1 ربع بیدار میشد................
ولی مطمئنم که خیلی از بچه ها ممکنه خیلی زودتر از اینها به وضعیت پایدار برسن ولی 1.5 سالگی حداااقلشه... اگه این رو بدونید دیگه از تغییرات و سختی ها شوکه نمیشید
یوتاب جان شما چند هفته هستید؟
من که تا 3 سالگی برای خودمون گفتم خبری از استیبلیتی نیست... چون پسرم فوووق العاده شیطونه و خیلی چیزایی که الان شما میگید رو ما مثلا تا 1 یا حتی 2 سالگی نداشتیم بخصوص بحث خواب پیوسته که ما تا 7 ماهگی واقعا هر 1 ربع بیدار میشد................
ولی مطمئنم که خیلی از بچه ها ممکنه خیلی زودتر از اینها به وضعیت پایدار برسن ولی 1.5 سالگی حداااقلشه... اگه این رو بدونید دیگه از تغییرات و سختی ها شوکه نمیشید

یوتاب جان شما چند هفته هستید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم