امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون
#3
دستور شامی لرستانی (به سبک خودم، نه به سبک اصیل)

اول گوشت چرخ‌کرده رو (حدود ۳۰۰-۴۰۰ گرم) با یک تخم‌مرغ و کمی آرد (بهتره نخودچی باشه) برای سفت شدن مایه‌ش و نمک و فلفل و زرچوبه و پودر پیاز و یک پیاز بزرگ رنده‌شده و سبزی معطر (ترخون، مرزه، جعفری، شوید، کلا هر چی حال کردم) قاطی کردم. گویا اصلش اینه که سبزیها به اندازه‌ی گوشت باشن ولی من کم زدم. بهش یک قاشق گردوی آسیاب‌شده هم اضافه کردم.
اینا رو ورز دادم و گرد کردم و تو روغن سرخ کردم. هر چی بیشتر سرخ بشه و روغنش بیشتر باشه بهتره.

بعد جداگانه یکی دو تا پیاز رنده‌شده رو قشنگ سرخ می‌کنید با نیم پیمانه تقریباَ گردوی آسیاب‌شده و زرچوبه تفت می‌دین و بعد بهش هر چقدر می‌خواید رب انار می‌زنید. بعد آب می‌ریزید و می‌ذارید نیم ساعت جا بیفته روغن پس بده.

آخرش موقع سرو سس رو روی شامی‌ها می‌ریزین و کنار پلو می‌خورین.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Elham67، Rose، saba، youtab، خانم فسقلی، رخشید، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Almam - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۰۶:۰۳ عصر
RE: طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۰/۸/۱۸، ۱۱:۵۷ عصر
RE: طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۰۴:۰۰ عصر
RE: طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی خودمون - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۲۴، ۰۳:۰۱ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: