بچه ها مرسی که بودید و راهنمایی کردید
حالا الان نشستم مجدد پیام ها رو خوندم...
ترگل روی تاتامی افتاده، روی زمین نبوده...
مرسی نونا ببینم چی میشه... فعلا اینو گفتن:
اینجوری هم بوده که پسرم پیش مربی بوده، مربی چرخیده که بطری آب یکی از بچه ها رو بذاره توی کوله اش، بعد پسرم پشت سرش شیطونی کرده (حالتی که ما میگیم شلنگ تخته که مثلا وقتایی که خیلی خوشحال و سرخوشه انجام میده و سرش یه طرف میره، پای مخالف سرشم پرت می کنه یه طرف دیگه و هی بر عکس هم این کارو تکرار می کنه... و همراهش بدو بدو و بپر بپر می کنه)، و خلاصه نگو پاهاش بهم گیر کردن و توی فیلم یهو انگار نشسته، نگو موقع نشستن دستش مونده زیرش و بعدش هم انگار حتی گریه هم نکرده و حالت بغضی داشته... و بعدشم که دیگه زمان گرفتن باباش بوده و تحویلش دادن...
حالا چیزی که هست باید برم ساعت رو چک کنم
مدل افتادن رو چک کنم
ببینم داروی خاصی چیزی ندادن و کلا دیروز یادشونه چی خورده یا نه...
که برم پیگیری کنم...
همین الان دلهره دارم که نکنه خوابه بلایی سر مغزش بیاد...
تا ببینیم این شب کی صبح میشه...
حالا الان نشستم مجدد پیام ها رو خوندم...
ترگل روی تاتامی افتاده، روی زمین نبوده...
مرسی نونا ببینم چی میشه... فعلا اینو گفتن:
اینجوری هم بوده که پسرم پیش مربی بوده، مربی چرخیده که بطری آب یکی از بچه ها رو بذاره توی کوله اش، بعد پسرم پشت سرش شیطونی کرده (حالتی که ما میگیم شلنگ تخته که مثلا وقتایی که خیلی خوشحال و سرخوشه انجام میده و سرش یه طرف میره، پای مخالف سرشم پرت می کنه یه طرف دیگه و هی بر عکس هم این کارو تکرار می کنه... و همراهش بدو بدو و بپر بپر می کنه)، و خلاصه نگو پاهاش بهم گیر کردن و توی فیلم یهو انگار نشسته، نگو موقع نشستن دستش مونده زیرش و بعدش هم انگار حتی گریه هم نکرده و حالت بغضی داشته... و بعدشم که دیگه زمان گرفتن باباش بوده و تحویلش دادن...
حالا چیزی که هست باید برم ساعت رو چک کنم
مدل افتادن رو چک کنم
ببینم داروی خاصی چیزی ندادن و کلا دیروز یادشونه چی خورده یا نه...
که برم پیگیری کنم...
همین الان دلهره دارم که نکنه خوابه بلایی سر مغزش بیاد...
تا ببینیم این شب کی صبح میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم