۱۴۰۰/۸/۲۳، ۱۰:۲۲ صبح
کیک خیس شکلاتی
تخم مرغ 3 عدد
شیر1/5 پیمانه
روغن مایه 1پیمانه
شکر1/5 پیمانه
ارد 2پیمانه. (البته من همیشه اونقدری ارد میزنم تا وقتی مایعم به غلظت مورد نظر برسه گاهی از پیمانم کمتر و بیشتر میشه)
وانیل 0/5ق چایخوری
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
پودر کاکائو 5ق غذا خوری
من اول شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن مخلوط میکنم اونقدر که شکر حل بشه و از سس آماده شده یک فنجون رو جدا میکنم کنار میذارم
بعد تخم مرغ و وانیل رو به اندازه ای که رنگش روشن بشه و پف کنه حدود 5 دقیقه میزنم با دور تند همزن بعد اون سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنم و اخر سر هم ارد و بیکینگ پودر که مخلوط کردم و سه بار الک شدند رو تو دو مرحله اضافه میکنم
کف قالبمو چرب میکنم مواد رو میریزم و 45 دقیقه اجازه میدم بپزه بعد با سیخ چوبی توی کیک حفره ایجاد میکنم اون سس شکلاتی رو اول کنار گذاشتم رو روی کیکم میریزم و بعد که سرد شد از قالب در میارم.. همينقدر راحت
بچه ها من کیکهام همیشه توی فر دست ساز بهتر از فر گاز و حتی مایکروفرم میپزه
من یک قابلمه بزرگ رو برمیدارم (اونقدر بزرگ که قالبم وسطش جا بشه) میزارم روی گاز و وسطش یه شی فلزی میذارم چیزی مثل قالب کوکو بعد درش رو میذارم 15 دقیقه قابلمه گرم بشه و بعد قالبم رو روی اون شی فلزی میذارم واسه اینکه مستقیم روی شعله نباشه بعد حتما دمی میزنم به در قابلمه خیلی امتحان کردم واقعا بهتر میپزه
نوش جان
تخم مرغ 3 عدد
شیر1/5 پیمانه
روغن مایه 1پیمانه
شکر1/5 پیمانه
ارد 2پیمانه. (البته من همیشه اونقدری ارد میزنم تا وقتی مایعم به غلظت مورد نظر برسه گاهی از پیمانم کمتر و بیشتر میشه)
وانیل 0/5ق چایخوری
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
پودر کاکائو 5ق غذا خوری
من اول شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن مخلوط میکنم اونقدر که شکر حل بشه و از سس آماده شده یک فنجون رو جدا میکنم کنار میذارم
بعد تخم مرغ و وانیل رو به اندازه ای که رنگش روشن بشه و پف کنه حدود 5 دقیقه میزنم با دور تند همزن بعد اون سس شکلاتی رو بهش اضافه می کنم و اخر سر هم ارد و بیکینگ پودر که مخلوط کردم و سه بار الک شدند رو تو دو مرحله اضافه میکنم
کف قالبمو چرب میکنم مواد رو میریزم و 45 دقیقه اجازه میدم بپزه بعد با سیخ چوبی توی کیک حفره ایجاد میکنم اون سس شکلاتی رو اول کنار گذاشتم رو روی کیکم میریزم و بعد که سرد شد از قالب در میارم.. همينقدر راحت
بچه ها من کیکهام همیشه توی فر دست ساز بهتر از فر گاز و حتی مایکروفرم میپزه
من یک قابلمه بزرگ رو برمیدارم (اونقدر بزرگ که قالبم وسطش جا بشه) میزارم روی گاز و وسطش یه شی فلزی میذارم چیزی مثل قالب کوکو بعد درش رو میذارم 15 دقیقه قابلمه گرم بشه و بعد قالبم رو روی اون شی فلزی میذارم واسه اینکه مستقیم روی شعله نباشه بعد حتما دمی میزنم به در قابلمه خیلی امتحان کردم واقعا بهتر میپزه
نوش جان