۱۴۰۰/۸/۲۴، ۱۲:۰۲ صبح
![[تصویر: 20200610_135344_1sb6.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/20200610_135344_1sb6.jpg)
من چننند ساله شیرینی نخودچی را با این رسپی درست میکنم، خییلی هم خوب میشه

مواد لازم
آرد نخودچي ٥٠٠ گرم
روغن صاف قنادي و يا نيمه جامد لادن و يا روغن حيواني ١٧٥ گرم
آرد سفيد ٤ ق س (٥٠ گرم)
پودر قند ١٧٥ گرم
پودرهل ١ ق س
زعفران آب شده غليظ ١ ق
٥٠ گرم از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد استفاده كنين
آردها رو باهم مخلوط و الك كنين
پودرقند رو هم الك كنين
دو جور ميتونين درست كنين، روغن جامد رو ذوب كنين و با پودرقند مخلوط و آردها رو اضافه و پودرهل و زعفران رو هم اضافه کنید
روش دوم: پودر قند رو الك كنين و با روغن جامد، با همزن بزنين تاسفيد و پوك بشه، سپس پودر هل و زعفران رو اضافه كنين و بعد آردها رو كه يك بار الك كردين به روغن و پودرقند زده شده اضافه کنید
و بعد خمير رو ورز داده و جمع كنين و ياسه بار از چرخ گوشت رد كنين.

خمير نيازي به استراحت نداره
خمير رو روي ميزكار بين دو نايلون به قطر ١ تا ٢ سانت باز كرده و با كاتر نخودچي كات كنين و يا تو دست گرد كرده و روشو مهر بزنين و داخل سيني بذارين سيني رو داخل فري كه يك ربع قبل با درجه ۱۶۰ روشن كردين بذارين درجه ي ١۶۰ به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقيقه
بعد از زمان پخت سيني رو از فر خارج كنين و بذارين كاااااملا خنك بشه كوچكترين اشاره دست به شيريني، شيريني رو پودر مي كنه
اضافه كردن آرد سفيد براي اين هست كه شيريني راحت قالب بخوره
تا ١٠٠ گرم ميتونين از آرد نخود كم و بجاش آرد سفيد اضافه كنين
اگر چرخ گوشت ندارين دستتون رو چرب كنين وكم كم خمير رو با دست جمع كنين