۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۰۵ عصر
بچه ها غذای فریزری این مدلی نیست که ویتامین و ارزش غذایی نداشته باشه
من یادمه تو کلاس های اموزشی دوران بارداری یه خانم دکتر تو بیمارستان صارم واسه ما صحبت میکرد میگفت شیر مادر بعد دوشیده شدن تو فضای ازاد تا سه ساعت تو یخچال تا سه روز و در فریزر تا سه ماه قابل نگه داری هست
دیگه هممون میدونیم نوازد چقد حساس و معده اش ضعیف و چقد نیازمند مواد مغذی هست با این حال تاکید میکرد اگر بلافاصله فریز شه و بعد به روش بن ماری گرم شه به راحتی قابل فریز و استفاده با همون ارزش غذایی اولیه س
در مورد مواد غذایی هم همینطوره
اگر بلافاصله همون روز پخت مواد اولیه مثل مایه ماکارونی یا لوبیاپلو یا مثلا حبوبات پخته و از این قبیل چیزا فریز کنیم هم کیفیت هم طعم واقعا عالیه
من موز و میوه های فصل برای اسموتی پسرم
اب گوشت اضافه برای وعده اش یا سوپ
ابگوشت و انواع خورشت و جوجه کباب طعم دار شده خونگی و اماده طبخ و خیلی چیزای دیگه رو فریز میکنم
حتی میرزا ق*ا*س*می بپزم اضافه بیاد میزارم فریزر واسه وعده بعدی
جز برنج همه چی فریز کردم :d
زودپز هم خیلی خوبه و کارم رو راه میندازه
خورشت های عالی و جاافتاده رو یه ساعته تحویل میده که به نظرم عالیه
من یادمه تو کلاس های اموزشی دوران بارداری یه خانم دکتر تو بیمارستان صارم واسه ما صحبت میکرد میگفت شیر مادر بعد دوشیده شدن تو فضای ازاد تا سه ساعت تو یخچال تا سه روز و در فریزر تا سه ماه قابل نگه داری هست
دیگه هممون میدونیم نوازد چقد حساس و معده اش ضعیف و چقد نیازمند مواد مغذی هست با این حال تاکید میکرد اگر بلافاصله فریز شه و بعد به روش بن ماری گرم شه به راحتی قابل فریز و استفاده با همون ارزش غذایی اولیه س
در مورد مواد غذایی هم همینطوره
اگر بلافاصله همون روز پخت مواد اولیه مثل مایه ماکارونی یا لوبیاپلو یا مثلا حبوبات پخته و از این قبیل چیزا فریز کنیم هم کیفیت هم طعم واقعا عالیه
من موز و میوه های فصل برای اسموتی پسرم
اب گوشت اضافه برای وعده اش یا سوپ
ابگوشت و انواع خورشت و جوجه کباب طعم دار شده خونگی و اماده طبخ و خیلی چیزای دیگه رو فریز میکنم
حتی میرزا ق*ا*س*می بپزم اضافه بیاد میزارم فریزر واسه وعده بعدی
جز برنج همه چی فریز کردم :d
زودپز هم خیلی خوبه و کارم رو راه میندازه
خورشت های عالی و جاافتاده رو یه ساعته تحویل میده که به نظرم عالیه