۱۴۰۲/۱/۸، ۰۵:۴۱ عصر
بنسای پسرت چند ماهش ؟ من اومدم خیر سرم از شیر بگیرمش. قبلش که مریض شد ۲ روزی تب داشت. بعد ی کم بهتر شد اومدیم سفر. گفتم بگیرمش. تلخک زدم آنقدر مکید و خورد فقط اولش ی کم چپ چپ به من نگاه کرد. بعد رفتم خیلییی بیشتر زدم دیگه نتونست بخوره شروع کرد به گریه. رفتیم بیرون باز بهانه شیر گرفت. تلخک زدم باز انگار کم بود شروع کرد به خوردن . کلا هم بعد سرماخوردگی اش لب به غذا نمیزد خلاصه که از شیر نگرفتم پشیمون کردم. ااااما خیلی بد شده. نمیدونم روند بعد مریضی، دندون میخواد در بیاره (البته اصلا لثه هاش متورم نیست فقط آب از دهانش چند وقته هی میره) یا اینکه متوجه شده از شیر میخواستم بگیرم لج کرده چون چند روز قبل از شیر گرفتن هم با همسرم جلوش راجع بهش صحبت میکردیم میگم نکنه میفهمه و نباید جلوش میگفتیم. خلاصه هر چی هست از صبح تا شب نصف ی وعده هم غذا نمیخوره. در نتیجه اصلا پوشک هم یک سوم همیشه هم کثیف نمیکنه شکمش هم خیلی کن کار میکنه. خلاصه که بسیار داغونم و نمیدونم چی کار کنم. دو ماه بود عالی شده بود سه وعده رو کامل میکرد میان وعده میخورد. من گفتم تز شیر بگیرم که بهتر از این بشه که نه تنها از شیر نگرفتم، ترکید هیچی نمیخوره . پیشنهادی دارید بهتر غذا بخوره؟ داروهای اشتها آور به نظرتون تاثیر داره ببرم دکتر بدم یا ضررش بیشتره ؟