صنوبر از روز اول مهمونی بودیم تا همین دوشنبه از سه شنبه هم دخترم علایم نشون داد یعنی احتمالا دو سه روز قبل مبتلا شده بود منم از دیروز خیلی خفیف علایم نشون دادم در حد احساس ابریزش اما از طهر قشنگ علایم سرفه و سردرد و ابریزش دارم
مش پش گناهی نداره خب اهل مهمونین بگیرن هرچقدر که میخوان مبتلام شدن و هر انفاقیم افتاد دیگه بعد ناله نکنن مشکل اینجاست از خودم عصبانیم چرا جدی نگرفتم
خب بهترین کار این بود میگفتم شما تو مهمون بازیهستید ما اصلا حتی دیدن شمام نمیاییم به جهنم کسی ناراحت میشد یا نمیشد کلا میموندم خونه مامانم نمیذاشتم حتی همسرمم بره
الان با همسرم یه دعوای اساسی کردم فرستادمش بیرون
گفتم فعلا هیچکدومتونو نمیخوام ببینم
گفتم بگو زنگم کسی بهم نزنه برای احوالپرسی بگو که اعصاب ندا م زنگ زدن همانا و شستن و پهن کردن همانا
ندا خالت گیجی اگر داری ختما برو عفونی برای چک و احتمالا سی تی ریه
رخشید فقط تحریک بویایی به اصطلاح فیزیوتراپی بویایی
مش پش گناهی نداره خب اهل مهمونین بگیرن هرچقدر که میخوان مبتلام شدن و هر انفاقیم افتاد دیگه بعد ناله نکنن مشکل اینجاست از خودم عصبانیم چرا جدی نگرفتم
خب بهترین کار این بود میگفتم شما تو مهمون بازیهستید ما اصلا حتی دیدن شمام نمیاییم به جهنم کسی ناراحت میشد یا نمیشد کلا میموندم خونه مامانم نمیذاشتم حتی همسرمم بره
الان با همسرم یه دعوای اساسی کردم فرستادمش بیرون
گفتم فعلا هیچکدومتونو نمیخوام ببینم
گفتم بگو زنگم کسی بهم نزنه برای احوالپرسی بگو که اعصاب ندا م زنگ زدن همانا و شستن و پهن کردن همانا
ندا خالت گیجی اگر داری ختما برو عفونی برای چک و احتمالا سی تی ریه
رخشید فقط تحریک بویایی به اصطلاح فیزیوتراپی بویایی