نسیمه جون ایشالا که کاربردی باشه و بچت ازینایی باشه که تخت و آرام میخوابه اما دختر من تو این تخت نمیخوابید ( تقریبا مشابه بود مدل کلی) اولا پا میشد یهو به سمت عقب یا جلو خودشو رها میکردکه سر وپیشونیش به چوبش میخورد با اینکه بالا سرش مخمل بود و روبروشم محافظ تخت داشت ولی باز اسیب میدید بعدم مه از هفت هست ماهگی وایساد خودشو از نرده اویزون میکرد کامل
ولی اگه بچه آروم باشه خیلیم عالیه و میخوابه
تو کوچه خیابونای ما ولی آغوشی راحتتره سوفی جان ولی خب بلاخره به بازه زمانی بچه کالسکه لازم خواهد شد
اما من با کالسکه بچه رو نمیبردم در حد محوطه خونه میبردمش خوقتی باباش بود از کالسکه استفاده میکردم من خیلی استرس موتو و ماشین دارم کلا
ولی اگه بچه آروم باشه خیلیم عالیه و میخوابه
(۱۴۰۲/۱/۱۶، ۰۹:۲۱ عصر)Sufii نوشته است: منم هنوز کالسکه نگرفتم ولی اینهفته میخوایم بگیریم، بعضی وقتا لازم میشه، ما آغوشی داریم و خوبه ولی من راحت نیستم باهاش که بچه رو تنها ببرم بیرون با آغوشی، باباش میبره...برای یه پیاده روی کوتاه و پاساژ گردی و همینطور تو سفر که خیلی بیرون هستی و بچه خسته میشه لازمه کالسکه، بیشترین چیزیم که مهمه جدا از استحکام کالسکه و ایمنیش، سبک بودن و جمع و جور بودنشه که راحت جمع و تو ماشین جا بشه...کالسکه های عصایی برای ایران فکر کنم گزینه بهتری باشنسوفی من مکسی کوزی از نی نی سالن گرفتم ازینایی که یه دستی جمع میشهمخصوص مسافرت بسیارم سبکه خوبه
تو کوچه خیابونای ما ولی آغوشی راحتتره سوفی جان ولی خب بلاخره به بازه زمانی بچه کالسکه لازم خواهد شد
اما من با کالسکه بچه رو نمیبردم در حد محوطه خونه میبردمش خوقتی باباش بود از کالسکه استفاده میکردم من خیلی استرس موتو و ماشین دارم کلا