شنبلیله خشک رو من توی ابگوشت و همینطور عدسی میریزم خیلی عالی میشه..
البته توی ابگوشت گاهی وقتا ترخون، گاهی وقتا اویشن و گاهی وقتا شنبلیله میریزم، هر دفعه طعمش متفاوت میشه
پودر تخم گشنیز برای ادویه جوجه هم عالیه
ادویه مخلوط هم من نمیگیرم مگه بعضی وقتا مش از اونور برامون بیاره، یه ادویه جیمی الیور بود برای کباب و استیک دوست نداشتم
البته توی ابگوشت گاهی وقتا ترخون، گاهی وقتا اویشن و گاهی وقتا شنبلیله میریزم، هر دفعه طعمش متفاوت میشه
پودر تخم گشنیز برای ادویه جوجه هم عالیه
ادویه مخلوط هم من نمیگیرم مگه بعضی وقتا مش از اونور برامون بیاره، یه ادویه جیمی الیور بود برای کباب و استیک دوست نداشتم